刺客教條: 力架 編劇曝光 被發現係Sweet Baby Inc. follower

312 回覆
401 Like 9 Dislike
日本題材刺客好吸引,特價會買

雖然從一開始我以為會係日本知名忍者做主角,服部風魔猿飛
根本大把人可以用
夾硬用力架真係晒鳩氣

我就一定唔撚舐嫁喇
黨員vs SB
女人整男人玩既game得唔得架
可以pirate唔使買
好多神作都係女人作品, 不過唔係sweet baby嗰D
UBI同EA都一擔擔架喇
nfs都有每集唔同 只係都一樣整得唔好咁解
ea其實已經無ubi既game咁過份倒模
都係得d運動系列每年例行出新
但AC, farcry, watch dogs, division, ghost recon呢d
係應該唔同範疇既game都做到好似返工/地圖simulator咁
諗起絕世好bra
男人整女人用bra
見勁多鬼佬出黎話彌助係武士
明明只係侍衛之類
來忘掉錯對
總有班左膠會買既
咪睇下到時左膠俾既錢夠唔夠養佢
要主角係黑人 就唔該寫返黑人 故事 例如黑人王國賣黑奴比歐洲人 講返係邊 個賣你地做奴隸 唔係歐洲國家唔係美國 係你地黑人自己啊

Homeworld 3 都係
點會反而鬆懈,味見過黑人直頭當佢怪物咁睇到實啦,真係咁想用黑人做主角你味開隻武士game 比佢,係要夾硬放落ac
打機有幾可係playable character 做exposition
其實啲鬼佬係真係歧視亞洲人
上reddit睇大部分都係嘈獮助係唔係真既武士
同埋有啲歧視黑人既人借題發揮

得少數人會講今次唔俾亞洲男人做主角
試過開po講俾人屌到上天
但你諗下美國
早幾十年仲歧視得黑人好嚴重
去到今時今日黑人好似有黃袍加身咁
因為美國黑人係運動方面有好多貢獻
只係左膠好鐘意係唔係都玩到最盡姐

亞洲人日本人點諗,佢地根本WFC
連歧視都算唔上啦
根本佢地就無興趣去認知
但係啲鬼佬都唔係全部on9既
呢單野佢地都會覺得ubisoft 左膠到過左龍啦
鄭伊健
有d腦嘅黑人都知
咁樣推自己上刀口只係消費緊佢地,而本身佢地就拎唔到著數
罷買ubi辣殺驚就梗架喇
不過有d想吊
而家嘅左膠係走咗歪路,為咗平權而貶低/扭曲其他文化,其實佢地都係歧視別人嘅一群
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞