刺客教條: 力架 編劇曝光 被發現係Sweet Baby Inc. follower

312 回覆
401 Like 9 Dislike
先唔講shit baby 點同u狗狼狽為奸
Assassin’s Creed 遲早喺PlayStation plus 玩啦個 Valhalla 免費玩
本身理念係好 但畀啲有心人利用咗
啲肥醜白左特別鐘意黑人,因為
彌助唔係武士 係日本歷史舞台只有一年多啲 當中仲要有水份 佢係日本歷史上只係一粒塵 你覺得揀個咁嘅人做主角係好?
on9
我儲開marvel公仔war machine同黑豹都齊曬
咁我又極端討厭黑人啦喎我唔係3k黨啊喂
on9先買ubi game
屌你老母又係woke game
創作冇問題
明顯Ubi 中途想加blm 元素
話日本人歧視黑人
黑人勃起做武士之類

黑人係日本做Npc好過啦
刺客導師 救主角 教主角外國刺客技巧
都可以寫blm野 但冇做主角咁大篇幅
仲買ubi gane嘅都唔係無辜
唔講有冇力架有冇人妖,2024年仲買ubishit嘅驚都真係要驗一驗腦
總之用錢投票
一係唔買一係玩盜版
其實base on 歷史黑人武士我覺得冇問題
但係我從brother hood 玩,第三代開始入坑 算半個ubi fans,r6 watch dog ,全境 ,far cry,都有玩 ,等咗日本刺客忍者咁撚多年
你俾啲咁嘅嘢我
我屌你老母
我很失望
sweet baby 真正世界毒瘤, 同共產黨同一個level
歷史上冇黑人武士
唔鍾意非洲人嘅原因;
低智商
暴力

衞生差
高犯罪率
低文明水平
普遍親共
因為無咩科技文化成就,所以現代共產黨不斷抺黑黑人,屈佢哋有咩特殊成就,仲將其他民族嘅成就屈落黑人身上
共產黨/猶太人用黑人嚟顛覆國家

膚色只係咁啱方便用嚟辨認嘅特徵
又係sweet baby
創作既野可以作
但唔好係成班日本人都要搵個黑人做武士主角

一係呢個用黎做Npc 學做武士刺客忍者
之後下集黑人武士返非洲做刺客
last of us2
貼錢難受
Sweet Baby 就係共產黨嘅子公司
講下有咩歷史
有咩問題
你有錢咪咪整囉
學連登仔話啫美國電影炸撚埋白宮都仲得
真歷史夠多日本人啦
點解要特登搵黑人?
Asian好失禮你咩
冇問題
整咗出嚟就唔好驚俾人屌
仲要俾人屌完唔忿氣拎歷史兩個字嚟講
一個黑人奴隸變武士其實歷史上佢咪又係俾人玩,只不過係有衫著嘅奴隸。雖然唔排除以信長個格佢冇死會有機俾地佢做大名 你話用白人按三埔按針個故改編都話好啲,起碼真係俾家康封地做領主。不過個故已經用到爛。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞