刺客教條: 力架 編劇曝光 被發現係Sweet Baby Inc. follower

312 回覆
401 Like 9 Dislike
Reverse psychology. 當你諗住刺客應該低調、難辨認時,個刺客就係全日本一千零一個黑人,因為你內心覺得咁突出嘅外表唔可能係刺客時,你反而鬆懈,結果個黑人真係刺客。
其實擺個黑人係無問題,例如一啲任務入面有呢個角色參與,另外織田信長都有曾經有個白人做佢條靚,都係可以放入去,唔需要做主角,但都有一定程度參與。

Ubisoft 無諗過用別國文化係需要尊重,只係諗點去please 而家左膠嘅氛圍
點解你地會覆嗰個藍字karen2.0
其實好簡單
如果之前出咁多集主角/以後ubisoft出既game都係用黑人做主角咪得囉
唔好只係得日本背景呢集先用黑人呀
唔差在下一集整埋中國 三國時代黑人大將軍啦
我都想見識下政確 定係玉華 邊個勁d
當呢個係男主
呢集畀狗玩
其實應該好似中文咁全部都係他/佢,廢除當年因為西方文化而造嘅她/它/牠/祂
剩係玩遊戲都算,幫過教堂重建之後,而家係有「發現之旅」㗎,用遊戲入面啲建築模組當旅行咁去講當地文化歷史,到時用個黑人做導遊介紹「我國」文化歷史?
真係好業餘, 但股價已經企返穩
啲玩家咪又係奶
ubi 屌咗咁多薯仔ser公式遊戲 多bug

明明消費者係老闆,人地sjw 收住玩家比公司嘅錢,撚返玩家轉頭,咁樣都團結唔到,都杯葛唔起,就知玩家之後想玩返正常遊戲都好難了。
diu 你呢個伊健黎架wo
到而家都唔明呢d傻閪罐頭game點解有市場
俾紙條嗰到都係到淫笑啦
又係你隻死左膠
魔關羽
話黑人仆街都左膠?
AC系列唔算好罐頭, 近乎每一作個地圖都係新城市新場景嚟,
比起EA堆FIFA, NFS有誠意得多,
只係UBI嗰種OPEN WORLD 3A 真係已經審美疲勞,
連埋FAR CRY兩個系列, 真係不禁講句好山好水好無聊,
外國玩家覺得無乜野,仲掉返轉話啲人大反應
你都on9 睇下條trailer有幾多dislike先講啦
想downplay真係打機嗰班玩家嘅真實感受
今次真係要高調杯葛.
IGN 差唔多每日出10個post 幫隻game 護航。
IGN 仲要請打手話個黑人係武士

為隻game篡改歷史
搞到其他game有少少似
都屌晒鬼
最近隻ff7rb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞