[般茅從來不易] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
高層炒起endrick 老虎搞到鍠疤冇錢再買巴西新仔已經算有手段嫁喇
肯比錢果d球會都係賭緊會唔會買中下一個尼馬或者Vinicius以d貨姐
唔係因為皇買到vini 先咩?
追CHING反唔反呢件安
我只反果件垃圾柒頭安
仲有rodrygo,鍠堆scout 真係好掂,無論掘新仔、現役全部都ok
點都係因為尼馬先啦
鍠之後就係咁入巴西高潛貨
關卡斯度撚事咩
Lucas Silva , Reinier

水左個d 你唔知姐
Resale試過執到場對熱狗上季
人地有本錢水,就算唔啱用有時都仲賣到賺錢,其實都幾屈
我地本錢仲多過皇馬

洗錢無極限
仲有皇馬PR,要捧班新仔易好多
唔啱用都可以呃到人買
我覺得佢地最勁既係連廚餘都高價賣,華拉尼,米路,女人達,華石,odegaard呢堆佢地明顯唔再用都賣到好價,c朗又原價賣。皇馬個名真係值錢
原來twitter車狗都嗌肥閪普狗做肥西
賣人價方面 英超big6嚟講 車唔算差
唔駛隔離飯香
我地都高價60m賣左件廢人mm
再轉手40m買返件generational talent
其實咁咪仲順暢 每隊一兩次challenge機會 無challenge就信主球證
用高價買以d高潛都好過拎幾千萬買 Disasi, Madueke,山狗 同Badiashile
但係我地咁多年都真係買左好多水貨,不過西女人賣人算係英超top。宜家個簽人方式都係博1,2個彈起,暫時都算ok,不過個本要用好多
你J既鍠都買左好多水貨啦
以10年鍠係南美入左幾多貨
打得起果堆你緊係講得出名
打唔起果堆不知幾多
暫時批幻幻唔覺有邊個特別伏喎
以前就Kenedy Piazon 一季就現形啫
而家最廢嗰件莫雷拉早幾日都對妓u21 戴帽
仲有冇人記得新kaka
其實都無幾多水貨,要計起碼10m 以上計,最水咪世盃效應隻占士,其他幾百k 都唔夠果啲數黎都無意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞