[般茅從來不易] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
呢個價錢真係信唔落 nj大哥都係3x m
堅定不移擁護盾哥
我第一場係車狗對般茅Ake鏟草0-3
周中係bar 睇作客整多場1-4
最後唔抵得臨走買多張主場對西布朗終於贏

最近都有fd用StubHub 睇對找卡數
呢幾場買左幾多錢?
Mikel Arteta to @EveningStandard on Son's missed chance against #MCFC. "If I had to pick a player in the Premier League for that moment, it probably would be him...

"[When he missed] my kids running were around the table going like this [head in hands]. You can imagine".

呢條友正一賤種國安狗黎
佢ig見到Nkk個波好似喺對襪到拎出嚟
賽後訪問nkk係話啲波收喺襪入面
焗到臭晒
支持盾哥
遲下返黎做助教啦
如果25+30咁呢
果2次主場原價51鎊,好似買左80-90咁上下
好難啦
係車狗咁撚柒先贏唔到錫菲聯呢隊垃圾
諗多左
tmr big game
最驚係買到假飛
呢個價位係咪最山頂位?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞