[般茅從來不易] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
買人抽卡唔係問題,但係唔係有必要買咁多人返黎抽,前面除左nkk係proven之外,其實全部都係抽卡,今季palmer 係抽中左,但我地本身都仲有幾個抽緊卡既人,萬一買返黎踢第一季踢得唔好唔通又抽過咩。季中已經大把人屌簽太多新仔養,宜家連呢班都未養熟又抽過。黎緊右翼多到痴線都仲要抽,後防要upgrade 就好似冇咩聲氣。真係唔知簽人係純粹想抽卡定真係build返隊穩定既球隊
國安奴冠軍8倍
已買
車區真係食開屎
一件菲狗一件短手狗
加埋加狗呢度唔垃圾唔迷
Goodbye cwa +9+ chalobah
[HERE WE GO!!] 車路士即將簽入Estevão

兩會同意以€40M+25M完成交易,超過今夏轉會皇馬的Endrick,成為彭美拉斯史上最高身價成員

此子早前已經同意個人條款,將於明夏成年後正式登陸史丹福橋,合約期為七年至2032年夏天

(Source: Fabrizio Romano)

我想問吓呢個人有啲咩特別?
我哋好多車迷等緊曼治返嚟做隊長!
車區球探們,Sesko(食屎哥)j唔j得過?
https://youtu.be/mebbrU89aPQ?si=Q_1pzSvQ-7OQw1Ou

以前我睇呢段片會睇到眼濕濕
點知佢最後都係聽佢個濕鳩老豆話走去做狗
Willian
Endrick係35+25?
屌,賣走加拉加。拎舊錢嚟換件巴西人,我真係摸唔透。
個陣佢揀踢西班牙真係三輸
特別貴
倫敦點都好過巴西拉
靚仔青訓又勤力,佢個package 真係好好。
隊長個位本身係比佢。
上限美斯 下限尼馬
味精好重 高音個autotune太勁搞到把聲蒙晒
有啲位甩beat 歌詞略嫌有教會味
重點係25猛唔配有歌
下限有尼馬都好撚高
沙特嗰個
人弱智真係冇辦法 佢排隊長一定先過占士 但隊長唔做走去做狗
簽咁多南美幼幼想培育下一個ballon d'or
呢個係project ?
那個男人已不在
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞