[般茅從來不易] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
其實我覺得只係車狗成績唔夠好Palmer表現已經無可挑剔
如果有頭三 Palmer一定拎埋pots
我覺得我哋依家scouting team已經算係top tier
貴價彩票黎架姐當投資
仲咁後生到時邊個跑出都未知
你買得以高潛球員邊會考慮埋咩位置
Next season:
Kante x Caicedo x Enzo.
KFC
咪撚跟條laurence stewart水就OK
貴成咁嘅投資
唔係世界級表現賣返出去都唔賺錢
錢就係得咁多射晒D錢去同一位置
咁其他有需要位置咪少咗錢補強
法甲mvp 使撚扑

好似nkunku 咁拎過德甲金靴+ mvp

唔通佢打得起我話Todd Boehly 眼光好咩
你買得以d高潛股係貴架啦
唔通又好似loop番
以前咁10m 20m 買果d 水貨咩
以d高潛貨唔係有錢就買到
唔係鍠馬買左endrick 疤又無咩水
邊輪到我地買
單計個人表現既話其實都係得屈堅斯同Palmer 兩個

而家擺明要比第一果隊
仲有駛咩擔心有冇錢
上季都證明用咁多錢買班潛力股
都仲有大把錢買比一線隊
佢地買得就肯定有錢啦
Scouting 而家算好
下一步就係睇球會點養人 幫球員適應日常生活
皇馬/多/紅牛果邊就好成熟
同玩具撚playoff 一樣 贏嗰隊先有MVP
咁Foden 數據都靚
佢17球無1球係12碼
技術層面果個年紀係呃到下人
可惜係弱智死MK
唔旨意死球有收穫 唔好再輸啲on9死球
如果local network更加深咪可以scout 得更早更平,一向幻幻價錢同能力未必掛勾,而太年青球員要水又可以有好多因素
咪撚搞 信兩大毒瘤/盾哥精選target 都唔會信你啦肥閪
Jovic 都六千幾七千萬啦 Danilo?Mariano? 呢啲都三千幾萬啦只少
佢衰大傷斷唔到尾

係貝迪斯打得好地地,換左Poyet 打濕鳩足球就收皮了

之後大傷。 無運無計
參與吓俾吓訴求算啦
你班教波佬啲眼光嚇撚死人
佢班阿根廷契弟 Foyth Lo Cesso
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞