副校長表示涉事13歲女學生非常文靜,並非情緒激動,施襲後「好冷靜企咗喺度」

303 回覆
189 Like 10 Dislike
有冇同班同學現身說法
偶發性咁撚嚴重仲會有下一次
有幾多欺凌個案係女人恰男人,唔係話女人善良啲,係冇能力恰到
乜嘢屈姐 未試過咩? 去到呢個位集體扮失憶
依家幾多歲?
女拳:
男斬女 =一定係痴線仇女
男斬男 =都話咗男人天生暴力
女斬男 =一定係自我保護,比男人恰咗好耐
女斬女 =個別事件,沒事兒
皮外傷ja
女學生今日已請假,相信一段時間內不會上課,至於何時復課,需要評估女學生狀況,並諮詢心理學家及社工等意見。
講到唔洗立案調查, 司法程序咁

唔怪得香港係大刀會
女拳:
男斬女 =一定係痴線仇女
男斬男 =都話咗男人天生暴力
女斬男 =一定係自我保護,比男人恰咗好耐
女斬女 =個別事件,沒事兒

扮乜撚柒高級連登仔丫
宜家咁你咪又係先入為主
話女既一定有苦衷

咁鐘意笑你咪自己照下鏡
笑到宇宙熱寂都有得你笑
調轉性別就連名同樣都出埋
連登仔又扮失憶
張祺忠殺妻案大把留言撐個殺人犯
呢啲先危險
證明佢唔係一時情緒失控 而係真心相信自己做緊正確既野
有時有啲野仲嚴重過斬人,但好多時老師都唔理,一係記個缺點就算,啲學生自殺你估個個都係因為學業問題咩。
都係果句,迫到一個平時文靜既人斬你,俾人斬果個好打極有限
講香港斬人你也賴到日本

以為日本真係你鄉下啊
張祺忠謀殺罪名成立
https://lih.kg/2301634

喺咪唔洗拉 點解無拘捕既
喺咪記個缺點當無事
中出即飛先係掉櫈,佢拎刀斬人到底係乜野事呢,好想知
停咗學先慢慢查會唔會好啲

而家斬人都咁理直氣壯,XG真係痴晒線
有時有啲野仲嚴重過斬人,但好多時老師都唔理,一係記個缺點就算,啲學生自殺你估個個都係因為學業問題咩。
都係果句,迫到一個平時文靜既人斬你,俾人斬果個好打極有限

而家乜資料都冇就話個男仔實係做咗衰嘢
踢出校咁簡單?
應該要告到條女坐監啦
警察又唔做野
斬人可以冇事發生,始作俑者咪覺得冇問題,下次都係咁樣解決問題囉。
你去同事主講,女學生應該斬你先

把口生到咁臭
Band 3?
唔關性別事
佢地都仲太細個,同埋青春期好易情緒化,正常人既角度一定係覺得事出有因先會導致到咁
正正常常無啦啦唔會去攻擊人,仲要拎把30cm既刀
香港班男人支持個殺人犯又點解釋呀?

張祺忠謀殺罪名成立
https://lih.kg/2301634
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞