Reddit有用戶質疑刺客信條新作為何不用日本人,被永久禁言

249 回覆
590 Like 14 Dislike
識唔識分圍屌同ban兩樣嘢
因為亞洲人勤力聰明搵到食
令到黑人個迫害論好尷尬
黑鬼去邊都有特權
將來耶穌都可在用黑人阿拉伯人演啦,去盡D,黃種人都可以,個重點是佢是人不論膚色,唔一定要所謂合理
有warning未算正常
大把一嚟就permanent ban
再禁你言28日
自己點死都唔知
問佢就再ban你廿八日
成班loser
Mod執法冇標準嫁喎
睇佢心情
試過屌柒nigga 就比人ban

講中国ev差, 一堆打手衝出嚟護主

講chinese virus 即刻比打手咬
黑奴賣左去日本做玩物,佢當大將

佢本身唔係史實game, 為左加條黑皮nigga, 特登引用史實,
NIGGA 去做實事, 日日0元購
唔掂到政治,傾普通吃喝玩樂咪冇事囉
一講種族(尤其黑人),啲網絡巡警即刻做嘢,又多網軍
以為玩緊中国版英文微博
唔傾政治,只傾普通吃喝玩樂,就唔會移民啦
如果連登有一日
一見5毛同白卡都即BAN
就好啦
連登仔班榮譽白人成日吹奏美國架
班美國白人咪一樣
見到屎都唔話得臭
垃圾game
可以入去負皮條片 入去即刻停左條片就唔會刷View
https://www.youtube.com/watch?v=vovkzbtYBC8

而家 23萬 vs 41萬
你見佢個comment 都有38個upvote,啲人唔係反對佢,係啲admin玩政確塔利班
支那人嚟?樣貌奇特之外,啲舉止好低能,同弱智兒童冇撚分別。叫外國人點撚樣扮
左膠先最撚歧視
cls
左膠係咁 容許唔到反對聲音
中日韓裔美國人整體都係偏左多啲
主要係佢地住晒係海岸深藍州大環境影響

依家2024年基本上pressure to assimilate係0
同以前20-30年前差好遠
就算拉近啲同7-8年COVID前都差天共地

華裔美國人嗰啲覺得共产中国強大可以represent到佢地幫佢地爭返啖氣
新加坡印尼馬拉南洋華人都係一樣

日本分咗Hawaii同本土兩邊
本土嗰啲日本人二戰俾人抄家送入internment camp
憎白人憎到依家
Hawaii二戰都有curfew同針對不過冇本土日本人咁慘
但係兩邊都係progressive
同埋因為俾人二戰針對過佢地最早開始suppress 日本依個identity
佢地最早開始interracial marriage
最初都係中日韓互溝
日本早啲開始溝埋黑白

韓國越南都類似
不過佢地第一代移民憎共產憎到入骨同埋比起其他Asian American愛國好多
類似依家第一代BNO香港人

二戰韓戰GHQ occupation去到依家日本韓國美軍基地
附近都一大堆war bride每年大量生產
美國老豆亞洲老母嘅Wasian
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞