Reddit有用戶質疑刺客信條新作為何不用日本人,被永久禁言

249 回覆
590 Like 14 Dislike
SKIDROW
有,但少d。

向好果邊諗,如果你真係有心融入,貢獻當地社會,比較理性嘅白人係唔會有歧視你嘅理由;而且白人男普遍對亞裔女有好感都係事實,係會減緩d歧視風氣。

但向壞果邊諗,東亞文化不嬲唔習慣speak out loud,可能有好多歧視事件發生咗但只係不為人知,除非去到有人命傷亡嘅地步先容易被揭發。
2種限制嘅言論自由都唔一樣
靠roof Korean同越南幫重現亞男雄風

靠廢柴華人同日本仔真係死得
對左膠就係要改語氣去質問佢
問佢地點解要岐視日本侮辱傳統
用一個黑人做日本史嘅主角
ses係咩
維基百科,自由的百科全書
SES或S.E.S.可能指:

韓國的女子流行音樂團體S.E.S._(組合)
SCSI箱體服務:一種電腦箱體的控制命令服務。
社會經濟地位。
平心而論
soulslike真係串過頭
等於話你隻驚抄考佢
Mod係per subreddit,好多on 9自己搶先開左個topic做subreddit就以為自己係神。好多subreddit都係咁
你開個subreddit你咪係mod
身為亞裔男見到亞裔女咁受洋腸歡迎覺得好榮幸
有d人比其他人更平等呀嘛
幾時上映左膠大戰愛支病
我話中國係地球癌細胞,即ban我
https://www.reddit.com/r/oobaboogazz/comments/15hz8ww/update_i_was_banned_from_roobabooga_lol/?rdt=33819
oobabooga text-generation-webui嘅Developer本人喺r/Oobabooga 比個mod ban咗
呢單嘢笑到我仆街

最後要去申冤先拎返個ownership
https://www.reddit.com/r/redditrequest/comments/15hl9o0/requesting_roobabooga_due_to_being_unmoderated/
咁你可能get錯左
一向都有-like呢個terms, 好似metroidvania, 正式變左一個分類
d製作人應該反而會中意見到遊戲界有呢個現象
抄一向得藝術風格 而唔係遊戲規格
連埃及妖后都係黑人啦。😜
圍屌啫,但唔會ban 你
如果左膠知道又會如獲至寶咁,攞呢d大造文章
有權力就有ban人自由
有冇原po
咁呢下應該唔關China 事,你將China 改成任何地方,都應該出事。(不過寫美國可能無事)

事實上歐美網絡的確係左膠橫行
亞裔羣體大過黑人好多, 係唔係可以開戰?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞