Reddit有用戶質疑刺客信條新作為何不用日本人,被永久禁言

249 回覆
590 Like 14 Dislike
住美國嘅朋友憎𨶙到穆斯林仆街
但都只可以偷偷哋用俄爹發明嘅telegram 同我講
老鐵
係左膠唔想畀東亞男做主角啫

到底邊個先係main character
Asian woman or black man?

不過佢果句Asian Male直接辣慶左2班友:女權同黑人
越出越垃圾
判監兼社死啦要
大把韓裔都叫春
亞裔比人歧視之餘仲比人當埋係華裔
東亞男喺歐美係地底泥
無power嘅少數族裔

而黑人有
佢嗰陣重要讀緊加州嘅大學
邊敢亂出聲
講錯一句嘢書都唔使讀
畀大學踢兼畀美帝砰走添呀
只可以放學嗱嗱臨揸車
返屋企喺telegram𨳒呢啲垃圾包頭人種
其實只係破慢咗 冇破唔到
而家係人都知denuvo會令到performance差
所以破解組好大動力去破denuvo
當然有啲game出咗一年幾先破到 不過有Epic/PS限時獨佔之後等一年都唔俾咩大事
reddit左癌重地
所以身為亞洲人仲幫黑皮nigga猩猩嘅都係on9
美國真係好有言論自由
日本戰國背景
一個黑人,一個女人

屌你意圖明顯啦
我以為個度係外國版連登來添
黑人同東亞根本兩個極端

黑人一講到歧視問題即刻團結對外,效果有目共睹

東亞人睇連登就知
被歧視嗰陣竟然會倒返轉話人玻璃心

圍內本身都搞成咁,出面邊可能有人會畀面
仲肯買個班人
黑人一般反而chill d 係d 多鳩魚白女先最鐘意叉隻腳落d 唔關佢地事嘅嘢度
對馬戰鬼
Sleeping dogs
莎木
reddit直程講都唔講得
所以我話接近破解唔到

如果有留意開game既piracy其實全世界得一兩個hacker有能力破解到denuvo

其中一個叫Empress 近排都消聲匿跡左 所以好耐冇新denuvo game破解

不過最近都有一隊新興既hacker group叫delusional似乎都有能力破解 開始crack緊d舊game

好多新denuvo game根本冇人去破解 都係等game廠自行移除先玩到老番 因為新denuvo冇再得買永久licence
呢個壇不嬲垃圾,我上年搞左個ac,佢直接當我係bot隱藏晒我啲留言,都on9
左膠帶頭歧視亞洲人
Asian live matters!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞