支持的士 嚴正執法

303 回覆
479 Like 3 Dislike
呢啲case一定要抄低晒警員編號,再致電
投訴警察課熱線
2866 7700
咁比人拒載呢?

有咩感受啊?

火滾囉!
想快就直接打電話,即時搵人黎,之後就係電子報案,1823最慢
觀塘海濱已報
旺角果堆有人報左未
違例泊車一定要即場抄牌 冇得後補
1823唔係即時抄牌冇用
請致電999或各區警署 要求派人到場
網上電子報案都得 唔使留電話號碼
記得唔好虛報 真係有車先好報
https://www1.erc.police.gov.hk/cmiserc/EGIS-HK-Web_NEW_UI/ereport_details;jsessionid=8qnF5vUXSrc8CTNgp0in3-IXrsrTuoDDdwQD5qRc.node1?report=ILGL_PARK&fontSize=100&vTimeoutReminder=3300000&vTimeoutVal=3600000&vTimeoutReminderVal=300000
雖然我都憎dc9
但有啲的士站真係比泊的士架喎
部份有列明時間先係
其餘一律冇司機可以即抄320
見疑即報
我屌你老母dc狗
支持
你係咁啫,唔代表其他人都係
支持嚴正執法,打擊違泊,打擊Uber
你係的士狗?
KPI 超額達成
又嚟一單 你老味的士咁嘅駕駛態度
學人申請加價 放蛇捉Uber?
做好自己先啦 阻住香港發展
如果今年出新一集可能票房冠軍
係,dc狗接左知道去邊就飛燃你單。做生意講win win,佢地唔係,自己win 曬,只有自己著數
唔燃再租的士,轉去做Uber就得,做咩要同的車主牌主企埋一邊
+1,

無用app call 85, 用uber 前有個相熟司機,一路搵佢車隊,次次佢收85我比翻全數唔係問題。

問題係中程100樓下完全唔會call 得到點對點。
要點對點Uber根本係必須品
真係車行佬
係,左燃左入架車度知我去邊都想趕我落車。話約左朋友食飯。
你約左人食飯唔掛旗?

呢的的士佬白痴
轉做Uber人地個app 設計得極好,認真做夠point會比你接之前睇到大約需時。根本個個win。

只有牌主車主唔想知唔想明
阻撚住曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞