支持的士 嚴正執法

303 回覆
479 Like 3 Dislike
白牌狗合法左我地班的士狗轉晒去做白牌,保持一貫閪態度,將的士果套搬過去一齊搞撚衰uber, 諗起都興奮
庫房fatfat
你係牌主車主狗?

Uber有rating, 低分唔會有客優先派比你
屌佢老母隻炎明閪仲好意思鬧人白牌狗
事實係大撚把人冇得唔call白牌車 因為啲dc9勁撚揀客
最好支支旗擺撚低張金牛走人
次次街截都拒載 唔係都唔使用app啦
Uber之前,根本中程100蚊樓下係完全唔會叫得到點對點,唯一可call係銀包當貨call van

Uber根本係必需品。
有的位置無根本無的士,要點對點又唔係長程根本只有Uber
好多年前試過的士站上車都話唔識路
成日都唔識路 咁真係call Uber好撚過啦
人哋Uber有地圖俾佢跟撚住嚟行 錯極有個譜
屌佢老味市區入面邊撚度咁易過100
綠艇都未必得啦
就係,佢老味以前幾落大雨,樓下橫街唔會有的士,又唔夠長程call 的(call極加錢都無dc狗接)

有Uber之後,人生唔同曬
試過,話唔識路跟住叫我落車。
咪停鳩你ac 等你無工開😂
你咪試吓囉
2024年唔玩黃藍陣營
開始玩的士Uber陣營
奮你老母
咬住多用現金嘅行業
咬到車入面裝曬cam為止
咁uber taxi係咩?
做得好
淨係識一味打壓Uber, 又唔諗下有咩改善地方可以吸引返啲客
唔通個個真係有平唔坐專揀貴車坐咩, 明明係的士太閪趕走啲客
北角七姊妹道近燈柱16656
每晚都有好多的士狗食東泰茶餐廳
部車就咁泊喺門口
千祈唔好虛報 虛報需負上刑事責任
見到違泊可致電999或各區警署
網上電子報案都得 唔使留電話號碼
https://www1.erc.police.gov.hk/cmiserc/EGIS-HK-Web_NEW_UI/ereport_details;jsessionid=8qnF5vUXSrc8CTNgp0in3-IXrsrTuoDDdwQD5qRc.node1?report=ILGL_PARK&fontSize=100&vTimeoutReminder=3300000&vTimeoutVal=3600000&vTimeoutReminderVal=300000
仲有土瓜灣九龍城碼頭附近都係 永遠都泊滿晒的士
冇問題呀 放假揸車周圍視察吓先
List晒啲熱點出嚟俾大家
下次夜晚見到的士泊街, 記得打去最近警局投訴,唔係999, 即刻有人嚟抄牌
冇錯 幫助政府增加收入
至少唔洗驚dc9嫌棄雞腳先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞