支持的士 嚴正執法

303 回覆
479 Like 3 Dislike
俾條生路人地行

善用不推文回覆,唔好推
唔好推
我推介上環急庇利街/德輔道中交界個黃格
每個繁忙時段每枝燈必定有車踩黃格, 大概率有dc9

你企幾個鐘應該舉到你做唔切
激撚到你地班uber狗/幫凶狗跳晒掣真係得啖笑,
係呢度就個個的士狗老母前老母後,現實上搭到正常的士就唔該師傅前師傅後
利申:搭uber狗都係唔該師傅前師傅後
有咩好嬲 你哋見到車頭張牛肉乾先會跳掣啫
撳幾粒掣就可以罰佢320 不知幾開心
Uber狗公司驚司機唔幫佢賺d on9客錢多d囉,
停親機打上屌柒佢客服兩粒鐘祖宗十八代即時開返
原來你都有用架
我見到違泊俾人抄都好開心,阻撚住我泊車
咪係囉, 政府又加人工, d錢又唔知邊度變出黎, 畀條路政府行啦
咁好dc9 唔出黎割?
政策合唔合法、搵食問題、原則問題一樣還一樣,搭車緊係揀平黎搭,又唔係同佢做人世,打開晒d app邊樣平搭邊樣,u9 有折扣當然call u9, 貴就搭的士,識做人永遠唔會俾司機黑面單單打打,總之 便宜安全車到我返屋企就係好司機好服務,因為我都係拿著數的香港人
仲有我好日子就租架的士出去屌鳩u9阻住搵食,靜日就借架tesla/byd零成本出去做u9 阻住dc9搵食,冇人狗得過我
想問的士站泊出黃白界線是否巳經可以報警抄牌?
的士站冇人都可以抄
唔知你咩鐘數咩地方可以任揀Uber同的士啦
我call車嘅鐘數同地方成日都冇的士會到
根本就冇得揀
咁電子報案室係咪都唔會即時?會唔會做得野黎架車都走左lol
起碼一個鐘後先有人到
你報啲泊過夜嗰啲
今晚落街睇下先,電子報案室我咩都沒入,剩入email,希望唔好唔受理,話哂我都係想幫補下庫房同埋唔好等d車阻塞街道
email夠做 最緊要地點清晰
1823 幫到你
email就得 寫清楚街名同燈柱編號
拿你老味 你邊樹鄉下呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞