[有片] 的士商會搵人扮乘客放蛇坐uber,再報警拉鳩個uber司機

501 回覆
888 Like 50 Dislike
搞咁多嘢快啲俾支那滴滴入場啦
其實唔應該落車啦 仲要比佢賺多27蚊
本身有時懶到會坐DC, 依家唔會懶會CALL 車.
執法人員放蛇啲證據都成日喺庭上俾辯方challenge到,呢啲所謂私人放蛇上到庭就更加唔撚駛講啦
屌你 原來唔係小學雞 係弱智 你岩你岩
大家咁話啦
成日話Uber都會唔識路兜路之類問題,但係人哋Uber有文字投訴機制,亦都當個客人係寶永遠是對的,呢一樣嘢先至係Uber比的士好嘅地方

的士狗就係因為恃住自己唔怕俾人投訴,你亦都投訴無門,投訴都要好耐先至處理先至咁惡
其實叫佢去屯門碼頭慘過食$27雞腳
總之連登仔講嘅嘢做相反就冇乜走雞
搜證咁易咩!冇錢過手根本就冇得搞,放蛇都證明唔到啲乜,除非玩到捉大毒梟咁又臥底又盛
如果遇到dc9濫收車資係咪都可以報警?
收皮啦dc9 人哋起碼唔會好似你班撚樣係車度食煙
呢班友都喺啲車行佬嚟
啱啱批咗加價,想加租
點都要做啲嘢俾班司機睇下等佢哋條氣順啲啫
亞博館有回頭飛其實唔係玩得太盡

要玩應該玩飛鵝山, 一去到單程路段即刻落車
等佢吉車兜大半個圈
DC9 唔報稅 好撚合法?
想問點解uber taxi係合法?
dc9講到合法無問題
咁不如過海站上車話過海,行一兩個街口轉目的地仲好
又話坐車都犯法嘅?之前班dc9講
你可以話條法例過時追唔上時代理應要改, 但用條法例點會告唔入
証明DC9真係DC9 連少少marketing常識都無
剛剛先加完價 已經怨聲四起 個個都話去坐UBER都唔幫趁的士
依家仲要攪多單野去攪UBER 簡直同自殺無分別
Ching 一絕
收皮喇DC9, 屌你老母死全家呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞