裝修黑名單個list水蛇春咁長

190 回覆
321 Like 7 Dislike
啲sales串柒柒,上過去一次,永不錄用
岩,概念類似想要保養就貴啲買行貨機,唔要保養就平啲買水貨機,但有咩事就自己搞掂
不過要URA肯幫手搞除非政府order
有咩問題
有冇人用過住家choice?
想問係咪除左自己老豆之外,都預左俾裝修佬水?
香港人不論買家賣家都係閪
出平價就想有酒店級既裝修
收平價就將貨就價 比垃圾既手工

大家都係黑 打和啦super
留名。
第一名係良心裝修佬…。但係佢經常有工程做,日日Facebook 都洗版…有起貨有開工有飲飲食食…係咁多負評都咁多人仲走去幫襯佢…係咪平行時空
深德衰咩?
去fb啲裝修group search吓好多人中伏
無人理,唔應機,手工差到仆街
啲師傅走得好快,成日換嚟換去
膨脹得太快好易出事
唔該師兄,差d諗住做苦主
要有相同累進制先成立
認真問
係咩驅使你會搵佢做?
佢啲片成日捉番自己出事位,勁戇鳩
就係因為好似得佢會將自己出事位講出黎
講真,工程出事應該間間野都有試過,最緊要佢肯唔洗錢補救返好。(重做,換件之類)
間野管工好似ok,做客應該少d煩惱。
出親事都係話designer
同埋留意到好多客都搵佢做base,但唔做傢俬,我諗佢訂傢俬可能偏貴。
咁你真係去裝修group search吓佢啲post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞