裝修黑名單個list水蛇春咁長

190 回覆
321 Like 7 Dislike
你係咪就係出post嗰個人啊
點會...仔細老婆嫩呀
81 幫我做過傢俬,做得好差啲櫃門好多都裂哂,櫃角全部崩,竟然話運輸實會有呢啲問題,要我硬食
我唔找數佢仲搵黑社會上黎話要打我
其實呢有defects 係好正常, 一件貨既成品好多工序, 其中一part 有出問題就會出事, 最緊要個間裝修公司肯處理跟進,態度係好重要, 但劉華講左咁多年今時今日既服務態度, 都係晒氣啦
惡意發布明知屬虛假嘅永久形式誹謗,屬於刑事
如果我係出名啲嘅裝修公司,比人上網惡意中傷無晒啲生意,仲唔撚告佢呀
好似ST Hei呢啲搵咗咁多錢,你覺得佢地會唔會就咁由啲人不實陳述?
當你真係比人屈或遇到西客,大可以好似洛基咁出嚟對質
誹謗罪 最小要100萬律師費,又要證明你品格無問題,每人一定搵到一點問題出黎。。打完win左又可能賠返100蚊。

口up告人誹謗
叒我宜家係針對你呢個咁撚仆街嘅邏輯
咁撚仆街嘅嘢都比你呢啲人諗到,我真係唔信啲裝修公司咁比人屈法都唔出聲
就算有錢佬 都未必會告。。。
問題係避難師條白卡話啲fb友拎A公司啲劣質相屈B公司
你係B公司會唔會硬食呀
口生起人地度。。。控制唔到。。

如果用法律控制。。要預好多錢。。。
師兄呢D仆街做法唔係我諗出來
係個社會不嬲係咁run
網上平台帶風向不嬲都係鬥PR力量
我指出個社會現況你就發脾氣冇咩意思
搵裝修前 要等班友收工 跟佢住邊先。

有問題都可以上門拍佢門。
公司地址佢地比人投訴都當正常操作,收工理撚得你,有佢住址就算短租同佢一棟大廈,佢都吹你唔脹。
跟 跟一次 驗證完係佢屋企 第2日先簽。。。大拿拿幾十萬。。
網上幾十萬種不同既bad list.

根本無人都睇。。
係嘅係嘅,你啱你啱,人間清醒無誤
以前黃師傅比人插,呢度嘅連登師兄都係話佢比行家妒忌唱黑
有冇more
香港不嬲詐騙中心
留港撚值得擁有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞