裝修黑名單個list水蛇春咁長

190 回覆
321 Like 7 Dislike
畀我真係搞大佢 整得差都算唔肯執修返咁不負責任
有諗過報東張海關,但相對嗰啲誇張爛尾裝修又好似小兒科咗啲
點紙衰咩 開左幾年咁快黑
1.良心裝修佬
幾好笑
深德衰咩屋企就係搵佢地 so far5年無問題
除左出晒名果堆.其他都係唔知衰咩.可能係面料花.遲交貨唔覆你message 咁上下.或者有時d後加數傾唔掂.總之個客唔開心你就係黑店.
有時心諗係唔係個標準set太高. 佢件貨唔係爛.亂收錢或者走數唔起貨.其他都係撞手神
如果2,3個客出聲都仲可以話佢地標準高
但如果十幾廿個人都出嚟講,咁係客問題定裝修公司問題?
你劏雞還神啦
求其喺fb group search吓都大把負評
試過裝修期間同設計公司嗌交 先真正明白到依行既人
只可以用人面獸心黎形容 極度無恥同埋價值觀扭曲

柯尿出晒界搞到新地磚成浸味, 啲垃圾例如食完既飯盒汽水罐又亂咁掉 好聲好氣提佢 仲惡返你轉頭 完全貼錢買難受
其他行業唔敢講 裝修真係歡迎大陸人黎取代 起碼多個選擇
有冇ching搵到昌師傳做
搵十幾廿個打手咪得
同埋佢有冇公報每單on list公司既證據?
點會係爆裂形成
佢唔係收左山咩
邊度可以睇點解會上到榜?
榜上有間之前幫襯過,啲出品質素都好好
信得過既都差唔多執晒
係囉,我之前幫襯果間都係,平靚正
我估計有單一投訴就上榜
香港既裝修界全部都係垃圾廢柴, 好需要一個人才去整頓裝修業界一定會做到風生水起,家下成個行業都烏煙瘴氣,毫無準則
估唔到差到咁
搵過,唔平架
如果咁老屈,你覺得間裝修公司唔會告到佢飛起?
應該係有人出post講過,佢查證完就會擺落list等啲人自己search返post
你search完post覺得無問題咪繼續搵佢地裝修囉
搵打手唱好就易,唱黑你估唔會比人告呀

其實佢肯整個list出嚟比人避伏都算係咁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞