2023-24 NBA季後賽討論區 (36)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
明明佢兩個好似都未同過一隊
點解可以咁friend?
個仔都變成佢嘅工具
問題係講實力Austin Rivers好明顯都係贏bronny,正如一份卷攞到80分就係精英,Austin Rivers冇80都有75分啦,宜家bronny係60分都唔知有冇,個問題係差距太大
你唔幫就一世都未必有得入nba
你幫就有得入去博下可能做下role player都好
幫乜丫,FOJ為左自己
驚西咩 河仔都有父幹
吾蝗個仔點解唔得
所以紐約人冇冠咁多年有乜所謂,有觀賞性、話題性就夠
白紙係高風險 不過當年Kerr成功過

其實球員做埋教練嘅難度係好高 淨講比賽你要集中打波仲要分神諗死球換咩人timeout又要係咁講 呢啲係都係要消耗唔少energy 而且視野上冇企場邊睇得咁多
真ny 一張飛分分鐘可以賣貴啲小城市球隊成倍
Austin river 入nba前係全美第一高中生

細占個stat唔係佢老豆嘅話 肯定undrafted
全美第二,第一係一眉
係 所以河仔都要本身有料先有得食父幹

占仔去gleague 都唔知有冇人要
用字母哥去類比占仔可能貼切d
而字母哥而家就真係生存係nba
依到啲人真係盲反到佢傻
想幫自己個仔鋪路 都話佢只係為自己
有父幹易入nba 係真
但最後留唔留得低 只有靠佢自己

衰啲講句連字母哥哥都有波打 bronny 點解冇
有集講湧 連事後講返佢地都覺得有KD嘅湧係無解 印證呢隊波真係史上最強
無記錯嗰集係講湧既post split action
本身個對應方法係weak side 搵個人收入黎help
湧1.0 weak side 仲係 Barnes ig Livingston 一 d 非三分射手,所以都仲可以守下
但後尾變咗做KD 或者其他射手跟本就無得mark
我估都係差唔多 只能夠話佢平衡到佢嘅專業同興趣 上個po講得啱 人設黎嘅啫 佢能夠做到依家第一人嘅實力點都有爭勝心 keep住練

諗起以前好多人話啞狗無慾無求。。。

變左做kd直頭要多個poa去守佢
講真73勝mvp既隊本身都係歷史級
有默契有實力之餘再將正選最雞肋個個upgrade做全盛mvp級其實冇咩可能有得打
佢比頭幾年進步咗好多
唔練唔會咁勁
尤其頭幾年體能幾差下
有幾次見佢打OT 都無哂力
d傳媒淨係佈告bronny 既vert好勁好勁
姐係佢除左vert之外無野好咁濟

defense要佢落場打nba強度先知得唔得
難為啲傳媒要搵地方讚Bonny
為左成就FOJ父子同場嘅美夢而淪為笑柄
所以希望金塊可以draft Bonny
等FOJ可以實現三代同堂嘅美景
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞