2023-24 NBA季後賽討論區 (36)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
女朋友好中意佢
金塊小城市球隊,如果肥仔打湖人實捧到上天

不過應該未等到佢成材就拎咗去換球星
湖人唔會有耐性等Murray 好返

唔會有耐性同膽量賭MPJ

當然佢兩個都可以有升級版,但默契同性格配合度,真係冇得頂

學LBJ話齋,金塊每個人大部分時間都好清楚自己要做乜,分工係點,幾時要企出黎

呢啲係教練嘅功力

湖人呢啲球隊邊會有時間玩呢啲
真係Respect

仲要有心臟問題都去搏

佢係有無限資料,但至少決心冇得呃人
比著我做下二世祖搞下啲生意屌下女算
小球市隊波冇咩人睇有時間培養
大球市隊波靠賣飛搵食養人邊夠簽星賺得多
想問下 jj reddick 一個講波佬
0 執教經驗
點解而家可能做到湖人領隊呢個咁大嘅職位?

其實lbj自己做領隊得唔得
足球都有唔少係球員兼教練
LBJ講呢啲最撚無說服力
係人都知佢有份揀個roster
甚至教練都有權逼走
最後走去話塊個默契好啲做乜鳩
咁就係一個迷
正常都唔會揀條友

唯一一個可能 就係有人幫佢撐腰
邊個就自己諗
GOAT
佢嘅教練最重要聽佢教聽佢話
狼真係多得shaq唔少
Jokic 3-0 Since Shaq disrespected him on being MVP: 33.0 PTS, 9.3 REBS, 9.7 ASTS, 61% FG, 2.3 STLS, 1.7 BLKS

佢地好fd
又唔想咁出面自己做埋領隊
老實講 佢做真傀儡教練 d決定比晒廢老做既
分分鐘好過市面上任何人揸旗
我覺得最主要係佢冇highlight

NBA經濟其實勁食social media

求其勾個手同其他人比太唔吸引
有咩可以搵人孭鑊姐
暫時仲係Rumor啫
印象中kidd同billups都係無咩點做過assistant coach就直接做head coach
話左Edward攞多啲個波唔會勁啲架啦
今日無Conley佢處理球不佳就暴露出來
佢地兩個youtube講波真係好高質
到時7 咗就會有/ 媒體/ 吹風 係湖管理層pick JJ

成功就會入goat 數
jj係第一個夠膽係fog面前串9佢攞撚晒裁判好處仲喺度投訴裁判嘅人
唔覺,河仔 係老豆幫肯定生涯前兩年淡出聯盟無波打

但後來你大久都洗到底,做到一個稱職既hustle guy

Lebron 幫到個仔,點解唔幫?
入得太輕鬆都係最罪
FOJ 不嬲都係attention seeker
父子同場係前無古人
佢點會肯放過個仔
東岸都幾癲
Mb 賓神 牛 咪嘈 字母 錶佬全部都傷
冇計同d最casual時不時ig睇下highlight嘅人傾波通常劈頭就問肥仔有咩咁勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞