2023-24 NBA季後賽討論區 (36)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
覺得go bear 內線進攻進攻實在太廢,跟本單兵防守完全預測唔到jokic 任何動作。

情況好似大家打街場 見到個米8,米9
你知佢唔識打 都會瘋狂出move 撚鳩佢咁
可以
不得民心咪係咁
你見佢平時啲訪問都冇乜大將之風
咁可以話全部人都係吹大咗了
話AE因為佢係而家22歲最勁果個,季後賽又carry都球隊,SG佢又係top 1,咪話佢係新門面囉,不過唔使對新門面咁敏感,因為之前大把人都俾人話過
espn做媒體 一日先得兩場波
佢打場好波緊係吹
即係你笑佢一場game5就得
espn吹佢兩場game1 2又唔得
唔好睇 好悶
咁你出返主流搵返啲好多人出嚟笑咪得
搞清楚先後先
espn吹咁大先有人笑嘛
唔好講到好似空穴來風咁啦
依家講咩門面都係嘥氣因為改變唔到油雞係第一人嘅事實 In case塊真係踢狼出局 再數落去當值 SGA都唔係美國本土 字母又係至少top 5實力 Edwards定Tatum始終都係要贏冠先有說服力 如果唔係聯盟捧唔捧都係俾非美國本土騎住
但佢差果陣永遠係緊要關頭
重點就係 佢守緊嗰個係jokic
歷史級別冇人可以完全守死嘅人之一
換着佢係守緊其他內線
佢嘅防守功能就可以蓋過佢進攻能力不足嘅弱點
我諗呢個都係木狼要佢嘅一大重點嚟啫
唔同你拗
你顧左右而言他拗黎冇意思
籃框粒釘都俾佢同J brown揼到凹晒落去
對鹿G6 唔重要,對76人G7 又唔緊要
今場狼對塊天王山,實唔緊要啦
再退一萬步 就算話佢係新門面又有咩問題
而家門面係肥仔 字母 當值 譚
嚟緊接班嘅新門面係sga同佢 有咩問題
定你憑佢一場game5覺得佢唔夠班
怪go bear有咩用,唔通iverson 怪當年木桶伯守唔到oneal 咩咁真係無得守呃嘛
偷偷地sip譚入去
你笑人哋中意嘅球星「得啖笑」,人哋屌返柒你好撚正常,唔係好複雜,你可以笑,人哋都可以屌柒你,好公平。
話晒都入過final 比下面
當年屌打kd都算接咗佢棒啦
gobear 係用黎保個防守底. 狼同塊比進攻本身就搞笑. 狼唔用佢同塊鬥攻只會輸得更慘. 塊唔用murray起動加吹罰緊左g2嗰種full court press 唔會再有用. 城城定reid都係比joker 推土機仲可能一節已經2,3犯.
利申返我都唔係迷ae
只係佢揸住個新門面稻草人出嚟笑呢個嗰個
到最後都係唔知佢想笑邊個
定係想我哋認同佢ae唔配做新門面
學curry帶隊champ返次先比吹奏
所有大佬係緊要時刻要得分果時都有招必殺技
譚唔係冇 佢剷底係勁 雖然又未去到sga kd 啞mid range咁無解 起碼都高效
但關鍵時刻佢就會去pull up3/pull up mid range 又唔係準
而家菜就唯有打到冇clutch time去解決呢個問題
又黎亂刺稻草人笑一場=話佢唔夠班究竟你點得出呢個結論
Luka 上年咁都比聯盟保1陣
今年季後賽又淨係識投訴
啱呀 所以我唔覺得佢係戰犯
同埋唔係佢都冇人可以防到小丑㗎啦
事實上係成個系列賽除咗小丑基本上都冇人夠膽係佢坐鎮嘅籃底衝入去 唔係話冇不過真係少之又少
我淨係見到高啤喺度佢地多數都會選擇分返粒波出去
咁嘅防守價值仲唔夠高咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞