2023-24 NBA季後賽討論區 (36)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
紐約人回一回氣就大炒溜馬
高啤守唔到油雞唔覺得有咩好批評 正如以前莫湯保都係DPOY都係守唔到Shaq 高啤抵屌嘅係佢企paint area都食唔到mismatch 唔要求佢要有post move 但咁撚高要硬食兩米或者兩米都冇嘅人唔過分掛
冇高啤我相信木狼而家已經俾人橫掃咗
我唔覺得呢個系列賽嚟到3-2高啤會係戰犯
ae之前playoff無carry過咩
即係carry到fmvp之後就幾柒都唔洗被鞭
諗唔到我印象個年不動河山終於唔堅持棄守3分保內線嘅策略
呢個睇法其實最合理解釋
而且就算有重型內線都要有3分能力先有得同金塊團隊拼戰力

咁更加少之有少

更加唔提其他配角戰力又要兌到
唔算啦 我仲未見到街場有高佬開天眼傳波
當年佢已經係咁串柒D Howard
不過DH自己唔爭氣
都睇得出O neal份人其實都幾小家
唔知係咪佢籃底啲牛油手太出名啲隊友鏟到入去佢舉哂手都無人交俾佢
我而家先知 sga Brunson都同Doncic 一樣係2018 class 呢屆真係人才輩出
所以果年太陽贏唔到都真係柒柒地
只能講cp3 黑氣 > iq
有一場冇高啤咪贏咗
油雞個種打法打到40都得
字母哥唔夠打墊腳冇事仲唔高IQ
爆咗個Holiday出嚟
防守建功
唔使諗一定係最上邊
吹到係門面之後係關鍵戰腳軟笑下有咩問題
如果係斑馬肥仔同AG靠蠻力硬啅啦
過到Luka再講啦
肥仔唔係美國佬點都捧唔到

本土美國佬本身想捧譚但又太廢 渣又打手槍
偷到人地兩場主場咪AR功勞咁又吹大咗佢carry曬狼既進攻責任贏咗頭兩場咪證明佢有能力囉仲冇唔明你講咩偷換概念,附加賽curry得22分輸埋比賽,你又知唔知附加賽有幾重要咁佢即係今年Carry唔到球隊啦,你笑人game 5 打得差就吹大咗,咁我又唔可以笑人附加賽打得差吹大咗?
jalen brunson我覺得佢已經勁過77
太撚carry
咪sengun 咁打,小joker都打得爆,大joker唔得咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞