[月經] iOS集中討論區 (254) 鈦想Ai你

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
不過老實真係好撚癲
2017 10.5 pro係120Hz

七年後嘅今日買差唔多價錢嘅air仲係60Hz
120Hz係“Pro” feature

依家120Hz嘅入門價係$7999
如果真係用嚟剪片畫圖,1TB唔會嫌多
有冇人真係升完17.5 搵得返刪咗既相
仲諗住今日試下 點知出咗17.5.1
呢啲位Apple 好肉酸
人地周街拎120hz, 佢就係pro 功能
電繪用Procreate嗰啲都識自動backup上iCloud
剪片就乖乖地用返MBP啦, 用iPad剪真係玩鳩自己

除非嚟緊WWDC會大改個iPadOS, 咁我會諗下1TB嘅
電話我都未使用1tb
睇你剪片程度去到邊
搵食既緊係用返macbook
一般家庭片 ig片 iPad夠做
14ProMax用過⼀代1TB又真係剩太多,但依家15ProMax用512GB又好似覺得抆抆緊,雖然仲有百幾GB剩但之前用1TB剩超過一半部機明顯爽啲
一年一機就唔好買太大容量
容量過咗某個數就突然唔值錢
個個都用256嘅價收1TB
1TB係有啲難放,放到亦唔會高得過512好多
今個月過得好慢
iOS 18 beta 1呢
傳緊16pro新色又翻炒玫瑰金鈦金屬配玫瑰金應該幾靚
相/video 可以拮SSD, 唔駛俾蘋狗濫收幾千

買得1TB or above要預自己係重度用家,唔好預好價放
ipad 可以用來打丁

之前用256gb 我幾個月已經打爆左storage
仲有22 日
又幾癲
垃圾timcook邊會向下放行promotion
放行左 macbook ipad air未比pro好賣
同佢加多種size睇齊pro
你應該用另一角度睇佢頭腦
條撚樣 係錢字行頭 又幾撚奇 你估仲教主年代咩
睇吓部Mini買到幾錢, 如果唔係兩部都keep都OK
我貪新iPad夠薄同靚moon
老老豆豆,iPad pro 10.5薄,定iPad pro 13”薄?
其實Steve仲喺度嘅話未必會好幾多
可能下面堆Air冇哂
得一款11寸iPad但賣一皮嘢一部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞