[月經] iOS集中討論區 (254) 鈦想Ai你

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Once you go true black, cannot go back
今次有Backlit,整體同MacBook一樣,錢唔係main concern係值得買。
都係果句,睇埋wwdc先再決定。

雖然今次係大改款都已經好吸引,只係價錢考量為主
Apple學生優惠,係咪拎張全日制學生證去Apple store就用到?
smart folio好黐塵
其實手機殼都係
唔知點解Apple唔轉用其他物料

保護套我會買副廠
通常都有筆槽保護支pencil
APPLE 幾時可以變返現場發佈
有得wow 先好睇

https://youtu.be/w87fOAG8fjk?si=cl6tAl5eWusHZBDY
冇得再咁了
學生而家好似一定要Online Store
叫啲media去Apple Park睇片真係好ON9
個SJ Theatre到底仲有咩用?
oled 黑底白字好撚剌眼
完場有得即時試新機
撚完iPad Pro 13”
想問兩個腎賣到幾錢
ipad而家加卡落apple pay係咪都要用ipad download銀行app再整
新Pro嘅brightness只係開25%都夠光喺office做嘢
如果成部換 佢收幾錢?
logitech 個kb屌打佢 平一半
最欣賞係佢個case可以喺keyboard度拆出嚟用,真係方便好多,而且唔重。不過質感同觸感似玩具,最終揀返Magic Keyboard。
依個明明最正路既設計
Apple真係撞撚壞左個腦
magic kb 唔用佢個陣 = 部機冇case

唔通又叫人另外買個case咩
可能人哋自知冇乜貨, 咪干脆錄製就算
magic keyboard 除左用工好之外, 成個用法真係反人類

調轉又唔得, 寫野又唔得, 用case 又頂住, 唔用case 又跌爛
買個d 真心水魚 唔知做乜柒

唯一優點多個USB口

如果Logitech有埋 根本無敵
今年WWDC好大機會冇新hardware
我有買,不過我唔係覺得被冒犯。說到底,真係衡量返個人嘅使用情景。有人覺得有得用就得,有人會一併追求sophistication。
喺IKEA買傢具同擺設係不在少數,但亦有唔少人喺Lane Crawford買。買開IKEA唔需要笑人錢多人傻,反之對方都唔會笑買IKEA無錢無要求。
Apple既野好多時以簡潔行先,結果得個靚字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞