[一次過兩首新歌!] 林峯討論區(8) 繼續支持九龍城寨同家族榮耀之繼承者

1001 回覆
11 Like 10 Dislike

光芒不遜色劉俊謙:林峯憑《九龍城寨》證明演技,過往卻得不到喜愛 https://www.waagreat.com/d/760EAF9B
BL
其實D人都唔係唔鍾意佢 係笑佢炸嘛
D新聞標題誤導人咁
屌 琴日fb見到 但好似之前已經有
笑同唔鐘意唔係差唔多咩
張敬軒都比啲人鬧降key
有啲歌降咗key真係唔好聽
愛在記憶另計
旁觀者悲我都鐘意降咗key嘅live多過cd版 成日覺得有啲歌cd版set得個key太高就算唱到都咪咁好聽 愛在記憶中找你算係原key 同降key都正
旁觀者悲live真係世界級cd版真係搞唔掂

愛在真係原key同降key都正
旁觀者悲CD版好似鏈住把聲唱咁
少少唔同
姜濤咁 香港人係笑佢之餘又唔鐘意

袁偉豪 伍富橋呢d 香港人就咁笑佢地食軟飯
但未到唔鐘意

人氣歌手隆重登場
年度盛事不能缺少音樂助慶!人氣歌手林峯將現身獻唱,帶來多首燴炙人口的歌曲,同賀今季美滿佳績,掀起全場熾熱氣氛。切勿錯過林峯於沙田馬場呈獻的精彩表演!

🐎沙田馬場煞科日壓軸表演🎭

林峯:「非常榮幸獲邀參與本年度馬季煞科日,期待與大家見面!為了煞科儀式的表演,我已經密鑼緊鼓地練習及綵排,希望到時見到大家!記得聽埋歌、睇埋表演先至走啊,約定大家7月14日沙田馬場見!」

📅 7月14日(星期日)

📍沙田馬場馬匹亮相圈

⏰最後一場賽事結束後
男神接咗譚仔代言人?
係類似...印象D人唔係憎男神的
應該係好似王九上次咁上下?
咁咪短期嗰隻? 似出新款菜 出完就下個換人
不過hins嘅studio版係升咗半度
Live降半度反而係原版

阿峯live其實好多慢歌都降咗key,但係聽落好舒服

而家降key都俾人bin, 下下studio key唱live想唱死人咩
希望到時唱多啲新歌
我覺得佢兩個都係live版降key好聽啲 不過峯哥聲底夠厚就降咗key唱都仲好正
今日個look真係好型
王九上次著得casual好多
https://www.instagram.com/reel/C8HhInGS-Ng/
都唔同 佢係3哥 男神非3哥
型係真係型不過成件事好唔match
係喎以為兩個都譚仔嚟
就係咁先好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞