[每逢佳節送三分]曼聯終極FF新帥暨吹水區 [2709]

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
其實c朗單野係觀點與角度,迷朗唔好浪費心機拗,反朗大軍都唔好逼人跟自己嗰套

反嘅理據主要係
1.臨尾好廢
2.破壞隊波隊型
3.去咗摩根個interview死25

撐嘅理據
1.真係俾朗吸引
2.朗屌嘅嘢係啱
3.坦叫佢踩草有問題

但2邊理據都有各自既缺憾

反:

臨尾好廢:
撐嘅人會諗:再之後廢嘅人大有人在,尤其之後自轉都可以用嚟J防守勁,福都係近排先唔駛落場,點解放大C朗?

破壞隊波隊型:
撐嘅人會諗:根本無隊型,唔知tran乜撚sition

正:

朗屌嘅嘢係啱:
反朗會話:啱還啱,仲出緊曼聯朗咁屌係25,依樣無得博

坦叫佢踩草有問題:
反朗會話:球會唔可以下下顧住c朗自尊心,但嗰期佢真係唔係狀態,咁做又無可厚非

所以最後落返去真係有討論價值嘅就係個人有幾迷c朗,佢個自負個性係幾charming,同時又引人批評,摩根訪問屌既嘢啱唔啱大家心照,但錯timing講難聽說話係咪25就自己諗…

所以根本唔會有定案
擺明係屌廢老
退左十年 係幕後繼續參與
設施十年唔upgrade 都唔出聲
等於幫格拉沙掩飾球會問題
佢可能唔想同格狗攬炒間球會
但我係支持要攬炒
佢唔做 而家c 朗做左
係你地d 垃圾坦狗仔為左撐坦
先係到不斷將c 朗個訪問對格狗既傷害形容為0

事實係如果無個訪問
賣盤單野格狗可能都只係5050
到季尾拎左個杯仔下年有歐聯
佢就算唔賣你地班傻仔都無聲出
忍唔住追返哂d對話,其實幾好笑
成個訪問一個半鐘係度屌隊友,屌領隊,聽MORGAN刷鞋,得一分半講格拉沙就講到迫到格拉沙賣盤,背後D債大到開始COVER唔到,球迷抗議影響SPONSOR個D就扮睇唔到
條傻鳩係咁架啦
今晚要俾冠軍炒幾多球先得
Bruno出到?
你幾時仆街死?
乜原來而家仲有正常朗迷
車狗阿狗入曬黎爆閘
尋日隊波正選出大後備 23分鐘已經輸緊3粒 你想睇到咩數據
唔緊要,福迷仲低汁
2024年過左差唔多一半仲有得嘈
我講緊佢突破個ATTEMPT同成功率囉,關落後幾球咩事?
可以叫正常番但有時依然衰捉路
有 我
碩果僅存
我地贏波爆閘?
風流波仲咁落力咩
你預左佢撲救唔係top level既話成件事就舒服好多
襯未開波上一上水
唔知點解佢成日都好似淨係輸近柱波
搵人帶佢睇醫生算啦
見到佢谷住谷住打一大篇野就係要駁贏人見到都辛苦
阿狗今晚比下面,贏1,2粒好收手
師兄ff既能力超晒班
電影界可能有用得著你既地方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞