[每逢佳節送三分]曼聯終極FF新帥暨吹水區 [2709]

1001 回覆
14 Like 4 Dislike

等大家死死地氣解block
餅餅好波!
邊個夠膽block你
I don’t want to lose
完場留返俾群魔亂舞了
依家啲Topic越黎越自悲
按F進入坦克?
block我唔洗膽的
議員又做到嘢
實幹
人地鄰居尋晚開「割富城」幾撚有霸氣
曼迷切忌有自信, 上次更狗條撚樣
[多謝傻軌清明時節送三分] 曼聯終極FF坦先生最後一季悼念區 [2658]
https://lih.kg/3666808

我哋都有
更狗可唔可以學上面條友
同我地道歉
買咁多人都無事係咩玩法
中國央視近日報導,中國航天科工二院699 廠特級技師葉輝擁有頂級的研磨技術,能憑藉一雙巧手,實現5奈米的「超精密研磨」。報導很快引起大量討論,有大陸網友留言表示,「意思是離手造晶片不遠了吧?光刻技術快突破了吧?」
大口
DEPARTURES 23/24
Kai Havertz l €75.00m
Mason Mount €64.20m
Mateo Kovacic €29.10m
Kalidou Koulibaly €23.00m
Christian Pulisic €20.00m
Edouard Mendy €18.50m
Ruben Loftus-Cheek €18.50m
Ethan Ampadu s €8.10m

軌賣人收唔少, 剩係呢度兩億點會有事
佢比人叫廢老好撚多年啦
只不過退左落黎唔係前線
都無必要再屌佢

但事實佢呢十年唔出聲
根本就係助紂為虐
話佢為份糧就錯既 都唔差果幾多錢
不過我估佢唔想隊波太沉淪 或者要砍掉重練
先唔屌格拉沙 寧願扶阿斗
結果扶十年扶不起
咁你一開頭就唔好搬費蛇出黎要老人家受罪啦,比人講兩講就轉風向

我用黎串你班on9 成日話咩尊重費sir
我就不嬲無呢味野
係你地聽唔撚明 係要下下畫出腸先知比人串緊我都無計
我曼最中意 strong hold 到 free transfer
1蚊都收唔返
DEPARTURES 23/24
Cole Palmer €47.00m
Riyad Mahrez €35.00m
Aymeric Laporte €27.50m

望下鄰居都賣到1億
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞