[每逢佳節送三分]曼聯終極FF新帥暨吹水區 [2709]

1001 回覆
14 Like 5 Dislike

其實個結構係咁
先拎你地尊敬既費sir 出黎解釋佢唔屌c 朗
係因為c 朗根本就無錯
如果你認同>即係c 朗無錯
你唔認同> 即係你講到c 朗咁撚25 費sir 居然聲都唔撚敢出聲? 咁即係有幾25呀? 定係老廢係廢老唔敢屌呀? 佢會唔敢屌c 朗? C 朗叫佢daddy 哦

On9仔你小學畢業未
我無跟上面d討論但你呢啲係咩狗屎邏輯黎
尊敬費sir就代表認同佢所有野?
你第一句費蛇點會唔敢鬧自己睇唔過眼既野都已經只係你既假設啦,費蛇退休後有幾可出黎公開批評球會既野呀? 自己亂鳩整埋D假設扮到自己好有道理咁,最後唔夠講就拉去話費蛇廢佬,好心你就唔好影衰班正常既朗迷啦
希望糖狗夜狗清理門戶, 咪影衰哂我哋正常朗迷
費蛇無出嚟屌坦一定好撐坦 朗迷反坦咪中曬bug?
朗隊
其實咁先係正常
不在其位,不謀其事
默默咁去睇波撐球隊
所以我咪話佢廢老助紂為虐囉
佢仲話格拉沙好撚好 曼聯有最好既設施

“The improvements they’ve made, you look at the training ground today that’s down to the Glazers, it’s probably the best training ground in Britain.”
咁你憑咩話佢唔鬧朗=朗無問題? 然後屌我地鬧朗? 你目的咪即係想擺費蛇上枱去撐朗囉,賤種得你
隻巨嬰再自大
見到費sir都要飲水思源叫聲boss
呢件朗狗仔癲到擺費sir上枱
為左撐朗然後不斷搵野PROVE費蛇係廢佬,真係CLS
Trashford叉燒
成田狗算唔算成為超越吉狗嘅存在
高列巴利原來只係23m?
我記得佢踢得幾好架喎
聯賽無野爭
揀波踢啦

當然揀波踢就係仆街
我曼最撚多揀波踢既仆街
巴黎兩閘防守差都係事實嚟 佢第一回合都踢得好 第二回合麻麻地自轉料 un兩下野過唔到回傳
歐聯認真踢可以出一口氣向坦執仇
首先海龍點會係度
人地前面三個計埋輪換
托沙 kai saka 全線撳屌喎

OO係好
但能唔能夠好得過佐真奴
阿迪達運用佐真奴好出色
個節奏控制得好好
而家仲續埋約
我完全唔明車迷屌佐真奴乜野

左閘個位本來係最易搶
辛真高今季其實幾差
但可惜我曼既左閘

娜娜勝過Raya又無話唔得既
Raya同隊友配合效果好好多
娜娜下半季有好多救全家表現
長合約拉返勻
真 其實我覺得兩對拼埋 我地冇一個爭得贏
今晚打巢d死阿狗
如果係調轉大碌同辛真高/富安健洋比
應該係大碌贏
但我曼左閘個位係AWB
成田拜狗柒撚夠未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞