[每逢佳節送三分]曼聯終極FF新帥暨吹水區 [2709]

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
DEPARTURES 23/24
Dean Henderson€17.50m
Anthony Elanga €17.50m
Fred Fenerbahce €9.74m
Matej Kova €5.00m
Alex Telles €4.60m

最後睇下曼聯, 50M
軌而家玩皇馬個套買左好多南美WONDERKID去養,佢地仲有個KENDRY PAEZ 25年5月滿18歲先黎
又係你搬費蛇出黎話費蛇如果見到唔岩點會唔出聲,之後比人問格狗呢? 你就話因為格狗出糧比費蛇,然後講兩講仲認左費蛇係廢佬。大佬你而家搬龍門搬成咁樣仲好意思話人ON9?
所以好似冰同AWB依D得返一年約,我相信新管理層賣硬
阿仙奴的領隊阿迪達(Mikel Arteta),被問及對坦克格在曼聯的未來時,表明對方是一位出色的領隊,「我只能說我對他作為領隊的想法,他很出色,我敬佩他領導的阿積士及曼聯。我知道他想做甚麼,亦明白他在備戰時遇到的困難,所以我非常尊重他。希望他得到更多的時間。」

咁事實坦破左好多記錄,respect
有會員2022提供good topic之後個場贏3-1
阿記仲落飛
今年我哋條數都會好靚
辛祖 綠木 米路 基本上走硬
麥湯 AWB Amad 冰依d又等住走
綠木

尋晚辛祖半場換入後既數據,其實係唔係歐聯仲易踢過聯賽?
基本上就係揀波踢
咁多仔呢場擺明鳩踢近排都可以唔作準 但佢本身都麻麻係得一兩場好波
因為平時我睇開佢之前係德甲聯賽D表現,都無巴黎果兩回合咁癲話過就過,真係唔知係強度定自己既問題
Raya攞埋金手套都唔夠娜娜玩?
留返少少面俾你曼聯
屯門區議員為民發聲
近排好似拉耶派膠勁啲
hojlund
Saka貴自轉少少喳?
saka阿狗青訓, transfermarkt市場估值嚟, 自轉得返28m
邊單
之前吹奏佢個班根本就無睇德甲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞