呢件搞學生妹既孌童變態仲有無係教育界度做?

303 回覆
292 Like 76 Dislike
潮文 好
個阿Sir呃到我個女上床佢本事啦最緊要個阿Sir咪氹唔掂我個女,想食又食唔到學生妹,轉頭好似樓主條臭毒撚咁,見到人有得食就葡萄撚發嬲上連登屌人食幼幼姐
漏咩洞,唔講安樂死,我俾把刀叫你殺咗我,係咪你殺咗我就無問題,你諗清楚先答啦
最真實分析班葡萄臭毒撚嘅扭曲心態,最憎啲撚樣明明咸濕扮君子,有得屌,班廢柴9歲都屌啦!冇波屌唔落喎
咁你係講緊兄妹喎比啲相大大力刮咗一巴就轉返問師生
咩年代, 條女張圖矇過pixel art
樓主係咪毒到冇朋友個啲?
好撚酸
你老母90歲我都屌啦
俾阿Sir喺M記攬吓,你用俾把刀叫阿Sir捅自己,不如你又諗吓呢個比喻有冇問題
係囉,想屌就講出嚟,唔駛扮嘢,知你條毒撚緊火,9歲到90歲都想屌
依家係道德倫理問題,你地無梗係理解唔到
真係
唔抵得咪唔抵得
扮乜撚正義
你呢頭講法律,嗰頭就講道德倫理點夠你玩呀
法律就係建基於道德倫理架啦

你自己想屌幼幼咋,唔好係度屈鳩我地啦
睇見啲撚樣上連登都要扮嘢,講埋啲咩「點會屌得落」、「冇波點會有性趣」,真係肉酸到嘔
拎個ig出嚟睇吓你stalk緊幾多條學生妹你條死毒撚咪又係日思夜想想屌啲校服學生妹
一個都無,你自己有啲咁嘅癖好就算,唔好套用係其他人身上去合理化自己,以為自己好撚正常
我諗清楚了

如果你係山下美月,齊藤飛鳥果種級數嘅靚女就唔殺,要圈養

如果係其他嘅質素就交俾政府處理
睇見你啲撚樣扮曬正人君子真係肉撚酸
男人對住男人都要扮嘢
學生妹我梗係想屌啦
無問題咪出去彌敦道拎住個大聲公講啦
匿係連登講?唔敢?

唔敢係因為你內心都知道社會道德規範唔許可
只係敢係個匿名地方放肆,廢柴
毒撚樓主個女神比佢食咗,慘慘豬
你啲咁嘅傻閪
唔怕認等於要周街講?你有冇周圍同人講想試吓扑嘢呀死毒撚
我就算走出彌敦道大叫,啲男人都會會心微笑,大家心照,不過總會有幾件你呢啲臭毒撚,扮曬嘢話乜咁變態,一路望住學生妹條腿,一路話聽到屌學生妹都打冷震
有乜咁好正皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞