呢件搞學生妹既孌童變態仲有無係教育界度做?

303 回覆
292 Like 76 Dislike
咁多正評痴撚線
可幸做唔做到老師唔駛你話事
亦唔駛跟你規矩
叫佢報EDB有咩問題 ?
咁都唔正評得 ?

事實係你證明唔到佢有做犯法野
做到既就係port佢道德問題 叫EDB查鳩佢
係到叫完一輪會有用 ?
我舊校 當年已經有單人妻miss偷食學生哥 估唔到又有一單
正唔正
推下先
當年唔差 但最正都係教art果位
但最慘係有兩個同科miss 一個勁惡勁樣衰 一個天使女神級
單數星期地獄 雙數星期天堂
但下年個靚miss比個有錢仔私有化左做少奶奶
留返地獄比我地
邊個話學校教唔到你社會殘酷當年活生生例子教你咩叫資整主義社會
正唔正
當年唔差 但最正都係教art果位
但最慘係有兩個同科miss 一個勁惡勁樣衰 一個天使女神級
單數星期地獄 雙數星期天堂
但下年個靚miss比個有錢仔私有化左做少奶奶
留返地獄比我地
邊個話學校教唔到你社會殘酷當年活生生例子教你咩叫資義社會
WS教師谷轉緊張宣昌中學有個阿sir叫雞畀公安拉咗
https://lih.kg/3694350
咁肯定唔係你舊校
呢間嘢嗰art miss係地獄級別
舊時仲試過摵文宣比人放上連登
push
lm
咪話左同科有兩個 一個天堂一個地獄 你講緊個位就係留低果位地獄西女人
Wu條女冇咗lu~
樓主唔好話波邊 手仔都掂唔到
呢啲反社會loser好撚恐怖,長期生活喺暴怒之中,善用起底功能就見到呢啲臭毒撚真係乜都睇唔順眼,嬲曬全世界隨時都要靠批鬥去抒發情緒最慘係要扮正義使者,明明死人最開心要圍爐開P就係呢啲憤世毒撚,冇閪屌葡萄上腦學人講道德要保護「冇社會經驗」嘅學生妹個閪仔唔俾人屌
支持推上教育局
學生妹真係好撚正,屌你老母
教師社工食學生妹已經係常態嚟,小學唔敢講,中學一定間間都有
依個我都收到風
好似話有人深入了解國情後被刑事拘留
你都出得post, 真係唔差在port埋啦
樓主上連登唱人時,佢個同學仔就晚晚被人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞