呢件搞學生妹既孌童變態仲有無係教育界度做?

303 回覆
292 Like 76 Dislike
其實簡單一句,你地會唔會想辛苦養大個女讀中學甚至係初中或小學,但轉個頭比件孌童教畜謀住你個女個肉體,借職權身份黎呃你個女蝦條,條女仲要細路女樣咁都去想食真係勁撚變態
樓主番到屋企 攤喺張床度
瞇埋眼就幻想同個學生妹扑嘢
情不自禁捉住自己條丁 係咁chok

同一時間個學生妹就同個老師開房
個老師一野頂到最入 射到條女反晒白眼
跟住再屌埋屎眼

張相條女當時係細路女黎,好撚變態點解可以搞得落細路女
條女唔會爽既?
你又知係呃
咩叫細路女 小學就話姐 中學有咩問題
咪撚尻啦,你睇唔過眼咪去問個女仔囉,拖撚晒全世界落水,on99
呢個POST 做咩?拎返十年事既事出黎講都算, 仲要係到罵戰唔知罵咩
個女仔而家好幸福
就算比阿sir攪完佢又有咩損失?
似啦
連登好多潛在教畜
我淨係唔想啲本身就想屌我個女,但係屌唔到嘅反社會臭毒撚,扮曬正義走去理我個女姐唔關你班臭毒撚事架,你哋都唔會有下一代,無啦啦你哋班油頭臭毒撚走去關心我個女,擺明居心叵測,我好撚不安,想作嘔呀
人哋個女個閪仔俾邊個屌,隻豬俾邊個食,幾時輪到連登你班葡萄臭毒撚粗心呀?咪又係唔抵得人哋憑自己實力食學生妹要理有排都未輪到你班黑心仇女反社會毒撚去理啦
有冇郭蛇新女?
生女咪on9囉
介唔介意分享吓? 我畢業之後都無返過去
嗰班猥瑣毒撚點會有下一代
梗係啦,啲死教畜咁撚得閒
一定成撚日上黎鳩噏

你真心似吹水聽都未聽過你講個單野..從未有靚miss教art wo..間學校可以話一個靚女老師都無全部大媽黎..我08/09畢業
鄭好似大肚先無做..係咪嫁有錢仔就唔知..但鄭頂到盡算正常樣
你條垃圾根本就無女,頂到盡咪係孌童變態,有生女既應該唔會好似你條孌童變態個種思想,細路女都搞得落好噁心屌你老母
唔失德
捉啲女同學入士多房檢查底衫唔失德
生喺而家呢啲LGBT當道年代
佢死撚咗九次
cream pie
呢到啲留言好有問題,原本平時見到嘅毒男,內心諗法係咁。

不過唔緊要,你哋係社會嘅小部分,嚟嚟去去都係你班人留言。 上開連登嘅人,以為而家社會主流價值觀係咁,就大錯特錯。

我好小上連登,因為呢到嘅價值觀睇完係對自己冇幫助,況且一啲都冇娛樂作用。
你個post o個陣酸味大撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞