呢件搞學生妹既孌童變態仲有無係教育界度做?

303 回覆
292 Like 76 Dislike
收皮啦屌你老母臭閪 低學歷毒撚真係溝通唔撚到
啲論據論點仲衰過啲師拉
係唔係覺得自己好撚型?
on9仔
推爆佢
真係唔俾,道德同法規都唔俾,炒硬

15年啊 10年前啊 我屌你老母
你攞我10年前講過嘅嘢
你10年前出街做嘅嘢 你繼續做啊
你10年前嗌嘅口號繼續嗌啊 屌你老母臭閪
就係你呢啲人成日上網鳩up
搞到啲小朋友價值觀扭曲晒
,
之前有個老師喺茶記拖住個細路女都畀人擺上網
後尾先知係父女關係
講真如果真係媾咗仲會咁撚揚咩
唔扎腳咁唔道德會浸豬籠
講真開始有性徵一律唔當係細路女
咁女方都覺得男方冇問題就得啦,呢個世界而家係咁喎,你有咩計仔呢?你有咩好橋呢 ?

更多更仆街都冇計啦,呢啲小朋友野,毫俾佢啦,你火滾只會係你自己辛苦
真,個人認為要pass pcll 先有是非對錯能力
又係D傻西毒撚,有女同佢傾兩句就沉撚曬 Text下佢就認定呢個係一生中最愛,非卿不娶 跟住開始傷春悲秋,覺得自己陷入苦戀,凄美浪漫 個女仔同男仔傾兩句,就覺得有人比帽佢戴,嬲到震曬 好快就會忍唔住戇撚尻尻,死就死唔做實後悔,唔照下鏡先,自殺式表白 毒撚表白嚇死條女,派好人卡,再Block尻佢,毒撚就開始惱羞成怒發爛渣,怪條女做乜比錯覺佢,賤格收佢做兵,冇興趣做乜要同我傾計同我text,之後再上高登屌條女係雞 憤怒過後,自我陶醉自覺經歷失戀,再次傷春悲秋,認定自己受到情傷,曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲,再自命看透世事,「自我選擇」拒絕動情,一個人自在更開心,全部女人都係雞!溝女既係狗公MK!拍拖既直刻死!撞車死!生Cancer!換唔到心死!抵撚死!哈哈哈!全部係雞!全部都蝦尻毒撚!全部仆街死!哈哈..哈!! 毒撚,Are you ready?!
中學生最強body
中學生有哩個身型真係算係咁
可惜
唔係老師都食到學生妹 算幾叻仔
this is lihkg
呢d論據仲有咁多人正評
好撚可憐
個紋身點算
我叫佢port EDB又係我問題 ?
教育局條標準線高過我地多多聲
有問題自然會郁佢

與其係到叫春
不如行正當途徑 ?
道德高地爭住搶 收皮啦
樓主買返支懦夫救星擺屋企守門口啦…
咁咪port EDB
我邊一句講錯 ? 碎左佢教師資格
定你覺得上黎9up有用啲
小朋友嘅扭曲係家長唔識教呀,傻西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞