英國買樓中介疑穿櫃桶底 逃往杜拜避風頭 逾百港人中招 苦主:打著港人幫港人幌子呃錢

207 回覆
90 Like 6 Dislike
中國人不騙中國人,只是口號
2個騙子on99??
做順左訓係到都每個月8皮英鎊
每個租金100英鎊(約9,756港元)計算,一個月收入至少有80,000英鎊(約78萬港元)。

是旦開公司數搞支出之類扣利潤都發達啦
黃屍騙子
又話移英手足好團結嘅
哎唷你啲臭閪蚑那幫香港呢句,你老母習近平呢
人地邊有你呢啲社會垃圾咁低賤呀
一個Tommy夠做啦
香港人覺得多個香港人可能會取代佢
英國藍屍香港藍屍,關移英港人乜事?
唔好on9
中國人都係昆鳩中國人
Tommy都係喺香港呃香港人
你哎呀老母連劣政屍都驚,我邊有佢咁本事
移英香港人一邊呃移英香港人同留港撚仲唔夠皮?咁加多隻Judy lau 囉
杜拜 — 騙案之都
少數幾個人就代表哂所有人
同意
真係幫唔落 留係香港點都係投資返香港嘅野先
MNC不嬲都係同國家嘅人自己圍爐再玩裙帶關係,特別係印度佬,香港人對自己人就好均真,甚至鍾意捅自己人
香港以前真係遍地黃金
獅子會
CLS 個柒頭個樣咁撚支那蝗蟲,唔好一見佢哋疑似講香港話就嚟唔切走埋去先得㗎。
XG都有唔少閪人,如藍屍同扮香港人嘅支那人。你估XG人好似日本人、韓國人、黑鬼etc 咁團結咩。佢哋啲閪格就算去到邊度都係咁撚閪,言行舉止都支那人無分別。
支那閪同支港人兩個都係地球禍害根源
支港人唔團結,鍾意稱自己做 Chinese,開間鋪、整碟香港菜等等,係都要加個「中」字或英文字「Chinese」。呢啲一睇就知係大支那閪嚟,幫支那喺全球搞大外宣同統戰,同埋搞自己人。
而支那人嘅所謂團結,只係靠利益關係支撐住,佢哋專喺外國搞滲透、分化、偷嘢,然後攞去支那換錢同權力。為咗錢同權力,佢哋係好撚團結咁偷嘢、搞分化同搞大外宣

兩個都要地球上消失嘅閪種族
以英國人辦事效率低解釋。

下?咁嘅藉口都有人?
如果英國人效率底,咁點可以做到世界第一強國?
咪一鳩樣
其實中國人都係咁
老鄉見老鄉 背後開一槍
無睇bob叔既下場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞