特朗普承諾:上台後立即推翻拜登「環保政策」 包括取消發展電動車!

190 回覆
206 Like 28 Dislike
開放個市場比中國電車入場,人地咪同你起埋充電站,人地咪頂爛市壓個價落去,但係到時美國又唔濟,自已玩搞唔起,比人地玩埋一份又唔濟
宜家俄國軍工業復甦,啲工廠擴建,俄係會越打越有優勢

相反北約生產力太廢,烏克蘭又無制空權,用唔到北約空軍主導模式打,又無生產力玩俄式大砲兵玩法,係輸硬

打落去係浪費人命,除非北約空軍加入,唔係投降算啦

存地失人 人地皆失 存人失地 人地皆存
咁你地臭閪蚑那大東亞戰爭又唔投降算啦
美國本土汽車工業EV未出現前已經收咗皮好耐啦。
幾年前都重有啲主見
條友依家只係反對拜登所有野
美國一日唔走出兩黨政治咪一鳩樣
民主黨同共和黨都係商家鬥課金嘅產品嚟

咁點解唔揀返個政策上睇落似樣啲嘅人
因為美國爸爸已經打緊日本
而烏克蘭單打獨鬥
咁習近平係
生產力升,咁係唔係通帳改善無得維持高息
石油產業過去一年花了4億元向拜登政府遊說,卻仍面臨許多環保規範限制。

這就是資本主義
is 不過絕對唔係賄賂,呢啲叫政治獻金,合法嘅!
人為唔計 天災唔計
好快會有美國認證 支那系統有木馬病毒或監控程式

到時就係睇 賤物鬥窮人 定 歐洲國安法 邊面話事
根本電車唔係為環保,講左好撚多次

侵玩美國大撚晒

拜機本係傳聲筒,後面果班玩緊一政府

表面打支支,實際打後面班勢力

因為果班人根本同一伙

美諗完然後支支只係做出手角色,hk就做世界實驗場,平時就扮敵對做大龍凰
住過係外國就知,離開左大城市,而家既電車根本唔work.

每行400公里就要叉一次,每叉一次成個鐘,搞到出遠門去邊都要計住,我英國同事舊年轉左電車,今年頂唔順買多架柴油,假日出門真係唔方便,佢話直頭係俾架電車支配左佢既假期

電車一日未可以做到15分鐘叉滿,又周街都有快叉,一日都唔洗止意普及。。。而家既電車只會係大城市內用到
金融時報:美國將對中國電動汽車進口徵收100%的關稅
https://lih.kg/3693874
金融時報:美國將對中國電動汽車進口徵收100%的關稅
https://lih.kg/3693874
侵侵好嘢
其實我可以講佢地呢啲支華或支亞勢力好多係騙局嚟,因為有好多嘢個源頭其實真係出自小弟嘅鳩噏
電車可用再生能源發嘅電
就算用化石燃料發嘅電,污染物都可以喺發電廠集中處理,而且化石燃料都有好多選擇,唔似汽車只燒汽油柴油
電子線路,電動車汽油車都有
鋰電池可以回收循環再造

因為無消費品可以用盡5G既特點
等於出咗iphone先用盡3G既優點,之前用nokia你俾個3G plan我都無撚用
電車根本係中國產能過剩嘅結果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞