特朗普承諾:上台後立即推翻拜登「環保政策」 包括取消發展電動車!

190 回覆
206 Like 28 Dislike
“環保”原來淨係講排廢氣㗎咩?是咪好儍淨係睇排放兩個字?

生產同特別是廢棄電車的其他相關污染點處理?
佢11月果陣會唔會係監獄度當選總統
收到風
其實電車係Scam用黎昆中國落搭點錯科技樹
搵錢真正投資AI人機界面同上太空
大豆侵又禍世
珍,想知點樣比較到電車比油車環保,淨係睇排放定係靠相像
你係咪亂咁打稻草人冷嘲熱諷D勇士咋喎
你又知人地有份鼓吹抗爭?
你又知義士係聽完人鳩up先出去送頭?
只係輸左做左階下囚人學要你講就講乜
迫你認錯認自己戇鳩,你呢D撚樣就係度打飛機
心腸幾撚歹毒
況且而家講緊人地國家俾人入侵唔係講香港抗爭
香港人講咩都影響唔到件事架啦
唔通我話應該反抗蛾匪會嬲嬲豬姦多幾個烏克蘭女人?
睇立場歐美唔夠中國玩咪玩抹黑,都唔係第一次架啦
一個老闆係軍火商,一個係石油資本,傾掂數就推邊個,死人都出黎投票。勁撚民主
cls
諗起Gantz最終篇章
而家個世界講錢架咋,有方法又賺到錢咪有人處理,無嘅咪落後國家食囉
窮撚國家真係唔好講咩民主,民主是有錢國家的制度,因為要鬥燒錢的
電車唔剩只係電動機同動力電池,佢連帶既智能駕駛同埋汽車中控都係另一個戰場。傳統油車用開個舊鉛酸電池係行唔到高階算力,等於你砌部靚機都起碼搭個600W火牛。咁高階智駕同中控又係依賴高算力系統,咁唔通又放棄
油車個硬件最多行到L2,死攬油車咁電車相關科技咪落後,美國咁大個國家會唔會咁折墮剩係開發一樣野爆單邊。
川普說,在座各位都非常有錢,應該籌措10億元協助他重返白宮。
耐唔耐都有人扯到去打仗到
咁你睇下俄烏咪知,戰鬥地區路都冇得你行,布哂雷同障礙物,油車同電車又有咩分別,非戰鬥地區照可以揸電車,youtube 好多俄佬車評介紹電車,點解唔會用?
填寫郵寄選票嗰陣又的確真係有冷氣
美國根本得少數城市啱用
係囉,早幾年吹到好行,又物聯網 又全球獨享

現在除左電話個5G 訊號,我唔係好認真感受到5G 有乜特別
成個南北美州中部根本就有未用到
唔好講叉站分佈覆蓋率
手提電話用左咁多年,美州中部內陸都重有地方可以完全冇手提電話網絡訊號,重望呢啲地方可以有埋電網同叉站去支援EV? 咪玩啦!
上面班傻仔隨時連driver license都冇就喺度講車
隨著車加入愈來愈多新功能電子零件,對電力需求更加講究
傳統內燃車先天問題唔夠能提供足夠低壓電畀各式各樣嘅電子零件運行
所以先話傳統內燃車已經落後咗

未來車唔再只係車咁簡單
就猶同手提電話發展歷程一樣,愈發展就更加依賴電池
高階自動駛駕呢類藍海市場要靠電車先開拓到
而家美金咁撚多石油 你去搞電動車
on9俾中國揸春袋
你係咪諗多左人地講所有啵
無政府配套同稅務優惠仲邊有咁多人換
侵唔玩,但冇話比個market中国喎
同埋呢年電動車需求、銷量都一路跌 ...
冬天落雪咪用囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞