特朗普承諾:上台後立即推翻拜登「環保政策」 包括取消發展電動車!

190 回覆
206 Like 28 Dislike
而家企硬打仗打落去其實未嘗唔係一種犧牲,總要有人make a deal
CEEE Greener Cars「最環保汽車」報告,顯示最環保的汽車是Toyota的PHEV插電式油電複合動力車款Prius Prime SE

電撚就算數啦
混能先係最環保

會死人咪更加要還拖囉
唔通跪低佢就唔會殺你?
歷史話左好多次你聽唔反抗下場只會更慘
冷氣軍師梗係話反抗 當上戰場既係你自己或者親人朋友個陣就唔同講法 會寧願政府投降唔打落去 但係政治人物眼中 呢d人只係一個死亡數字
你就唔撚係冷氣軍師咩?叫人投降 咁撚想問清楚 咪自己去烏克蘭問下d人民想唔想投降囉 死傻西
你老婆仔女俾敵軍捉哂去又姦又殺既時候你係咪選擇除埋條褲拮高個屎忽叫佢黎啦屌我啦大力D屌我啦?
呢d真係癲到撚 以為投降就無事
諗起90年代環保撚係度呃人大氣層穿窿要陷球剷
呃左十幾年無人再提
剩係香港前線暴動果班有幾多唔後悔?
有冇見坐過政治監果班上後連登大大聲好光榮咁分享,繼續屌柒中國?
個個都好低調唔再講野啦
得你呢d冷氣軍師死剩把口
9唔撚搭8
拎國家比人滅國同政治犯比你已經夠on9
之前波叔上場一樣
5G現在咩情況?
So?所以大家係網上討論都要諗埋我咁講蛾匪會唔會嬲嬲豬捉多幾個去姦?
定係覺得保家衛國果班人個個其實都係想投降唔想抵抗唔想保護係後面既家人?
直接 skip 去開發 6G,大慨 2030 出 5G 呢個字好似已經消失左無人再提一樣
用一間Teslun換夾死成個中國電動車產業,對美國黎講一定係抵
兩邊都死

支那偷完技術就當你condom 整佐成堆垃圾電動車

美國人就一直唔信你電車依個雞棚

得番 大愛左膠歐豬
我最睇唔起冷氣軍師不斷叫人勇武上前線
根本電動車舊電池就好污染,邊忽環保
Tesla
美國自己又唔玩 中國又block鳩佢
佢可以點
電動車係垃圾
打仗會唔會用?
歐洲自己人都照昆,班車廠落晒嗒起好晒,跟手一個屈尾十話唔使 2025 硬性規定,跟手繼續賣油車

Benz 話好撚彩之前個堆都係求鳩其加舊電,無訓身落去
輸硬。。。 連任失敗,其實好難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞