[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1525)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
佢既技術一定係最大關係, 其次係招q遠得來又秒噴, 配埋彗星當普攻咁騷擾又得
泥鰍係咩? TAHM KENCH?
條友好似整ZERI 黑人 老母龍 全部都ON99
垃圾桶仲差
等你抽到
Hylisang 唔係送頭上有魅力渣咩
chovy game 2 vs fnc
10:41 103層 (0 0 0)
faker game 3 vs G2
12:54 101層 (0 2 1)
鱷魚

Tahm之前含撚係細技 嘔心到仆街
鹽蛇
今日除左尾兩局拎番坦,其他場次最大問題都係拎隻TF出黎唔知做乜
一黎OFF OFF地META 二黎G2 已經無玩坦換線玩鳩你隻TF

而其實其他路線BP 都算正正常常啦算,最尾個場真係完全打中期團戰
一輸 一場團戰就有機會比JINX 接管比賽 但一黎好彩對面隻AD係HANS
二黎CAP 玩TALIYAH 都玩得麻麻
一黎佢噴火距離把握得好 噴火要企喺度噴
太貪會仆街 太遠又r JJ
必要時噴火可以封路阻對方追擊

所以玩龍獸打團 企位要好
W 要扣住 亂放飛人堆會好似faker 今日咁
另外 大絕反面易用
反而黑洞時機放得好 更加重要
但以前可以全圖PLAY阿麻
反而唔覺tf off meta 係唔換線嘅情況下 tf係冇乜問題 拎黎教訓啲坦好勁

問題係g2準備太好 有隻快樂呀叔特登打你tf bp上比g2食住上 係咁拎隻波比3路搖 搞到隻tf發揮唔到

Btw最尾都賭贏咗 hans冇底褲 打線權下路走去出jinx
最嘔心係含 你幾精巧嘅操作 佢㩒一下w就收皮 戇柒鳩 一開始仲要含住加移速 on79

全圖飛who cares
隻波比玩到好有存在感
聽人話佢會周圍放技但唔自己食兵 俾隊友食
TF後手counter tank就話啫
而家係先手盲亮
G2有準備就counter返轉頭
出kogmaw個場點解唔出braum
zeri唔關事 august整的
雖然wukong rework佢有份
但係jinx jhin gnar viego呢啲都唔差
G5黑鬼好撚屌wor
一個抽三個
佢係前面頂著
Jinx完全打唔到後排
佢係睇住poppy先出

點知g2一鳩嘢轉去sup 換隻快樂呀叔出黎

由counter變被counter
係黑鬼勁唔係佢勁
你搵azhi玩黑鬼都勁過佢
BLG 3:2 黑鬼
大家今日跟我買財自密碼 GenG 3:0 Tes 上中野carry peyz 俾JKL 屌打照樣贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞