[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1525)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
娛樂性最高2隊
G2好抵讚 真係差粒靚雞蛋
[外絮] 談面對T1的BP,Caps:我們準備了一個月
https://www.ptt.cc/bbs/LoL/M.1715349864.A.D51.html

來源:https://reurl.cc/MOyApX

G2 Caps 賽後聯訪

Caps 表示,從 LEC 的春季決賽到今天經過了一個月,因此他們也為了今天的比賽做了許多準備,不論是針對 T1 還是其他對手。而且還有一些招數是他們沒有使出來的,今天他們對於 T1 的選擇也拿出了許多對應的選擇,因此 BP 階段才會如此精彩。

而談到今天的落敗,Caps 表示今天第一局他的個人失誤比較嚴重,因為前期他是有領先的,但隨後在比賽中卻連續被抓到許多次,Caps 認為這是整個系列賽中比較遺憾的地方,此外在最後兩場比賽他的警覺性也不足,導致最後的失利,但 Caps 依然認為,只要好好調整,就能在接下來的比賽中繼續有好結果。
riot要求廢老打多50年
2隊馬戲團

Bp已經開始表演
琴日同今日個BO5好睇到
同Andrew Tate party 然後又喺Twitter 同網民互屌 影響G2形象 最後自己resign
玩坦都好危 廢老一CHOCK直接輸得 但呢版冇鬥士
呢度咪一樣
keria前期未入局炸撚咗條線
無埋vision control=guma自爆
呢啲咪抵讚囉 雖敗猶榮

唔好好似上年柒輸仲要死雞撐飯蓋話自己scrim好勁乜乜柒柒
點解咁迷tf 淨係得呢個問題
沒有使出來的
仲唔係波比中路
Ad可唔可以買韓仔
Caps巔峰可唔可以carry到隻傻鳩ad
訓練賽大殺四方 正式比賽以為可以咁玩
Betty: save me pls
但T1打左幾場已經露晒條底褲出黎
狀態已經下滑左好多
Lck bo5 打到尾好似已經集中唔到

今日完全唔在狀態

好矛盾
唔想佢退役 又唔想睇到佢由勁老變廢老
TL個ad好似都係韓仔
勁嘅買唔到 唔勁嘅要嚟做乜
tf真係只服網吧
換betty真係贏撚咗

下下閃入去打
可能做嘢既方式唔太好, 對選手, 觀眾, 支持者都唔尊重,
但係對G2嚟講, 咁樣賣選手先係最符合商業利益,
尊重

超人都係底褲著出面的
睇完game5 絕境靠 faker

插眼 r穿牆e殺ad 控返個節奏,

之後又各種神e

咁既狀態可以打到35歲
諗起舞王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞