[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1525)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
出咩裝都冇所謂

佢比廢老e閃㩒唔出df
原來Kingen同Lucid一齊去做左激光矯視
有黑鬼就黑鬼啦

Dk會唔會唔夠5個人打機
黑鬼8強勝率 10/11
其實 lv 1 龍獸可以換贏好多champ
邊個pick完輸?
垃圾na
唔係100%咩
咁又係
睇重播係有成2秒俾佢㩒
都㩒唔出
mikyx神經刀
諗多咗 廢佬唔用SKIN
其實hans套出裝真係屌唔屌都冇咩所謂
佢第3件出bloodthirster我理解係中線比varus poke兩下就要返屋企呢個問題
而睇返佢準備出第4件果陣出左黃雙 黑鬼已經3件
姐係佢出到綠雙果陣黑鬼最起碼3件半仲要有蘭頓
jinx有綠雙冇穿甲a多兩下黑鬼同有穿甲冇綠雙大概a少1~1.5下既情況下
以黑鬼咁既坦度jinx都係要收皮
最後已經輸好多 但之前有幾波團戰
佢全場裝備最好 可以提早出物穿
打得郁黑人 咁黑人邊敢咁樣迫佢走位
打團會舒服好多
下下啫喱沖後排 佢打黑鬼打半日都未殘血

唔想切坦咪出火炮搏點一下後排
點都唔會出綠叉

佢成日搞特立獨行 唔知想點
出唔出物穿個收益 條數有得你計
今個bo sup carry
如果id 係其他人,出裝係有討論空間
但呢條傻仔hans 成日閃現未用就死,俾佢乜裝都無用
老實講出火炮a一下後排實際好多
mikyx係冇咁送嘅hylissang
至於咩版本英
唔好傻
han條撚樣由misfit madlion時代都係咁
垃圾黎

轉捩點就係中路㩒唔出df嗰下
又唔好咁講 迫到一個飛斧佬ban位嘅
設個呢隻屎忽英同設計爛臭貓嘅設計師係同一個人
寶英妹心諗屌你T瘟預你3:0 最多3:1 點知打個3:2返嚟
仲要勝敗敗勝勝
https://twitter.com/inspiritkyu0421/status/1788936793653748082
黎緊夏季賽仲有件遺作
新版蠍broken到on9
隻英broken到aram長期都係adc霸住頭10勝率嘅
都比佢上到頭10
唔係老母龍咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞