上下弦見面會重新排位 下弦賣飛賣唔夠300張

278 回覆
195 Like 32 Dislike
我冇你了解呢2隊嘢咁多
你叻你啱晒

但下弦6年真係無進步
其實啲數字都唔知可唔可信
不過呢啲Fansclub見面會
本身係Fansclub內部嘢嚟
都係同Fans 近距離啲聚一聚啫
人多人少都無所謂啦
我都諗起握手會
Anthony講講下都變咗下弦三 以為係四至六
遲D 會唔會咁:
雖然上弦的實力令人安心,但下弦卻始終紅唔起。無花因此對下弦存在的意義產生了懷疑。
於是,在下弦見面會賣唔晒飛後,無花的怒火終於徹底爆發。之後,在命令全體下弦到無限城聚首之後,無花直接解散了下弦並肅清了其除下弦壹以外的全體成員。
垃圾唔駛分咁細啦
呢個見面會係俾左錢入官方fans club先有得買飛
咁可能意味住(音樂上)Ian多街客
但死忠fans就Edan多
當年好多追開Ian都一定會follow埋AK IG
因為Ian太摺,個IG冇咩update
反而AK成日update同Ian一齊嘅story
演唱會的話,一個人可以睇幾場咖嘛
同埋個見面會得官方fanclub會員先買到飛
唔接受街客買飛
但係演唱會就可以一個fans+一班friend去睇
開到五場都唔奇
我覺得lokman係你會欣賞佢但唔會迷佢嗰種artist
形象positive但係唔會為左佢課金買呢買路
姜b跳舞唔得,唱歌唔得,又咁肥
但有魅力
真係證明個定律
連登屌乜野人,乜野人都會紅
同埋邊個紅,連登仔都會屌
唔可以唔信
始終佢成日痴住 deegor

deegor 個人氣本身都上弦 level 啦
上弦d fans比下弦課金多60萬俾公司
仲要係得佢一個平日下午
D fans 係要請假去 或者好撚有錢唔使撈先去到
戇鳩活動
好多學生妹豬 唔洗返工
好有miro club嘅特色,搵錢至上,樣樣要賺到盡,會員專屬演唱會場飛少得可憐,收咗會費成年都唔更年官網,一更新就係叫班友續會交會費,12個fc衰極都好似唔會咁冇人性
咁lokman夠係Dee大親友喇唔覺dee fans會愛屋及烏到追埋Anthony
cls直接科水俾個偶像仲好喇
其實呢隊野得返 9個人會唔會仲幫公司搵多啲錢。
下弦果班其實係舞蹈藝員兼和音
學生妹又有錢
下弦唔撚理,Ian唔係MV好多view投票好多高票,點解夠哂飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞