上下弦見面會重新排位 下弦賣飛賣唔夠300張

278 回覆
195 Like 32 Dislike
咁應該計百分比喎
假設全部都係2788

🟢Ian:未sold out (估計賣咗2500個位)2500/2788=89.67%
🟢Jeremy: 未sold out(估計賣咗1700個位)
1700/2788=60.98%
🟢Stanley: 未sold out (估計賣咗800個位)
800/2788=28.7%
🟢Alton: 未sold out (估計賣咗700個位)
700/2788=25.1%

🟢Frankie: 未sold out (估計賣咗300以內位)
🟢Lokman: 未sold out (估計賣咗300以內位)
🟢Tiger: 未sold out (估計賣咗300以內位)
300/2788=10.76%

四捨五入 入唔到就小數點後兩個位再四捨五入
同埋下弦好幾個都有女朋友,做偶像都好靠啲女友粉ff 又肯洗錢冇女友粉好蝕底
直情係鬼滅之刃嘅故事

呢隻赤柱咪又係淨係識痴姜濤先上到上二
的確睇得出Frankie冇上進心,Tiger Alton兩個反而好積極,你見Tiger首歌今次真係四個之中最高Views,其實聽得出佢真係要有落苦功,同埋公道講Frankie 唱歌根本唔惦

下弦而家得Jeremy爆出,真係無限列車咁另外五個下弦連一首高Views嘅歌都冇
掉翻轉係肥姜成日主動去攬大表wor
哇屌如果而家咁睇,其實赤柱開始已經唔係好樂觀
on9
明明係佢靠勤力練肌年頭演唱會吸左一批粉
大表演技又好 仲未計佢平時拍戲儲落嘅觀眾緣
下弦係同上弦比當然差好多

同大台班藝人比就叫紅啦

如果開愛回家班人見面會懷疑有無30個人會去
執笠喎!你唔知咩?
所以肥西阿哥間拉麵舖執柒左
整一隊二隊 表現好 可以上返一隊
Anthony 賣到700?
補貼咗幾多
100都唔知有無,依件垃撚圾
字母哥仲多過其他三個
早期係有打算攪畢業制

係fans反對咋嘛
LAN線都賣唔哂強行塞佢落去3
但人地前一日有生日會開3000人咁又點計
咪就係執笠前俾佢cap多廿萬好過俾街外人賺
直接淘汰啦 冇表演又冇廣告 點為公司賺錢
唔計班垃圾粉絲
有幾多人會留意mirror
有時間都搵錢啦
frankie tiger 兩個連遞個咪俾佢都唔點講野

最近有個訪問係下弦五個 + 肥仔 + dee
睇完個訪問都唔覺 tiger frankie 有存在過咁
佢兩個真係注定下弦包底

娛樂圈好講爭取機會同曝光率
jeremy嗰個好襯
我都覺
好撚match
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞