上下弦見面會重新排位 下弦賣飛賣唔夠300張

278 回覆
195 Like 32 Dislike
Mirror分化見面會 售票走勢(數據分析)

截10/5 🕝2:30pm

全部12子用同一個場,但有部分仔開唔足全場。

🔴姜濤: sold out- 2788個位
🔴Anson Lo:sold out- 2788個位
🔴Edan: sold out- 2788個位
🔴Jer: sold out -1952個位 開3/4場
🔴AK : sold out -1952個位 開3/4場

以下未Sold out,由於估算先派中間section(1*3)再派左右section (1*2, 1*4),所以下全部推算,但只會估多唔會估少。

🟢Ian:未sold out (估計賣咗2500個位)
🟢Jeremy: 未sold out(估計賣咗1700個位)
🟢Stanley: 未sold out (估計賣咗800個位)
🟢Alton: 未sold out (估計賣咗700個位)
🟢Frankie: 未sold out (估計賣咗300以內位)
🟢Lokman: 未sold out (估計賣咗300以內位)
🟢Tiger: 未sold out (估計賣咗300以內位)

牛市分析📈
由於部份成員好明顯供不應求,所以寫埋牛價參考

💡姜: section1 高5-6倍,section4 高1倍,長期有糖求飛,市面無原價飛
💡AL: section1 高5-6倍,section4 高1倍,長期有徒求飛,市面無原價飛
💡Edan: section1 高3-4倍,section4 高1倍,長期有屎求飛,市面無原價飛
💡Ian: 無咩牛入貨,睇落供求平衡
💡Jer: 無咩牛入貨,睇落供求平衡
💡AK: 無咩牛入貨,睇落供求平衡[img]https://na.cx/i/RtHH469.jpg[/img]
Mirror分化見面會

MKV:與其等翡lovers慢慢離間不如我地自己泥
補圖

重咩新排位
不嬲都係得上弦6位,而家都仲係果6條友
下弦有乜水冇人care啦,
IAN 都賣唔晒?

焗腸真係做唔到野
唔係幾信AK賣晒Ian都未賣晒
ak得1952 個位賣
Astronaut 唔係包尾
幾百個d完全公開處刑
查緊何太單野
岩岩宣佈12場全部售罄wor
佢寫Ian前一日有生日會,有冇人知生日會有幾多人,使唔使錢?算唔算係自己同自己爭生意?
Anthony有700
係咪睇開佢打機果d
下弦六 = Tiger
唔好再老屈係字母哥
跟進緊啲公屋case
太忙
同埋佢係署…….長/常秘
Ian多場次姐
最後都係原本嗰6個上弦
不過jeremy追得幾貼
係, 記錯
唔好傻啦 個網要close咋
到時可以一次過睇哂佢地fans base係咩年紀
唔係幾信
cls 伴舞都有fans
開全場 都賣得多過jer 同AK
如果佢哋兩個開全場 都唔會賣得晒
算唔算計到有幾多真實fans
Anton同Jeremy嗰班應該最後生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞