上下弦見面會重新排位 下弦賣飛賣唔夠300張

278 回覆
195 Like 32 Dislike
Jeremy之後5個無本名
諗返當初用「上下弦」系統分鏡仔嗰位巴打真係好勁
歷史文物
Lokman實買咁撚低
下弦夾埋開一場拎塊布隔開咪算
如果唔係大表係見面會前憑大表波爆咗一排多咗班慾女fans,Anthony 就會成就下弦六努力爬上下弦二嘅勵志故事
講緊fc喎

同埋ian ig都係多followers過ak好多
想護主搵過其他藉口啦
斷句睇成上下弦二
780睇演唱會都得啦
我幾鍾意佢哋都唔會買
之前碼頭 480睇曬12個
而家分場但點解貴咁多
掠水
alton tiger 同frankie根本就算谷都冇可能谷上
Frankie上次ig齋食飯唔講嘢都4000人睇,其實佢硬件上唔係冇得做,但可能性格真係唔啱做呢行
佢演戲最得,命案
佢同tiger太矮。。加上冇上位既機會
認真講好輸siu
由被連登唾棄到成為連登兒子
吸納左大量字母粉巳經係一個勵志故事
笑死
幾年前搶到打咭呃like
而家post 出嚟比人笑
佢呢個見面會賣飛模式似乃木坂用握手會抽飛情況睇到人氣高低
普通人你講齋講樣靚仔既但個人真係比較悶,同埋年紀比較大又矮,做明星嚟講又未到超靚仔冇乜記憶點咁,佢又冇乜野心咁覺得佢唔會主動幫自己爭取,咁嘅性格做呢行係有啲蝕底
不嬲都係冇人識下弦
都可以咁講嘅
佢個形象完全係師奶夢幻乖仔形象
咁應該計百分比喎
假設全部都係2788

🟢Ian:未sold out (估計賣咗2500個位)2500/2788=89.67%
🟢Jeremy: 未sold out(估計賣咗1700個位)
1700/2788=60.98%
🟢Stanley: 未sold out (估計賣咗800個位)
800/2788=28.7%
🟢Alton: 未sold out (估計賣咗700個位)
700/2788=25.1%

🟢Frankie: 未sold out (估計賣咗300以內位)
🟢Lokman: 未sold out (估計賣咗300以內位)
🟢Tiger: 未sold out (估計賣咗300以內位)
300/2788=10.76%

四捨五入 入唔到就小數點後兩個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞