[BUNNIES] NewJeans討論區(91) - 0507 MINJI & 0515 HAERIN 生日粗卡 !

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
大哥拎dc同nj比 。有冇屌錯閪
二線同一線頂比
DC有幾多mv過100m
DC有幾多個人直拍過百萬
DC專輯賣幾多隻
DC有幾多奢侈品代言
lm 房狗幾時死
俾第二隊你,BLACKPINK, 行girlcrush既. 佢地都唔敢主動放棄韓國市場.
一隊冇辦法BASE ON韓國既KPOP組合, 唔計dreamcatcher既話至少冇前人行過呢條路
各位手腳每日祝福條能祥啦
樓主下個po出呢個title
唔好漏咗朴智元
本身係K-pop 團去其他國家出道係弱智嘅諗法 。根本唔需要討論Gfriend 由頭到尾比閪比打壓搶註冊搶商標 。未一樣韓國小組出道 。一樣搵到食

排舞師開埋聲
屌你老母死肥佬
放心一定會
屌撚死房狗同朴智元
講咩?
而家咁嘅心情,六月仲點強顔歡笑上台表演
Blackq
I've been holding it in with those thoughts, but I didn't know we'd even go to the commercial choreography

It was never easy for someone to suffer like this.🥹

Jeikim
Huh? Really? Even the commercial choreography? I've been holding it in for a while, but isn't it too much to say it's a coincidence? Yes, it can be similar! But usually, if you refer to it, they change it a little bit due to courtesy, but this is all copied.
你有冇幸到場見證場表演先
你唔得閒定搶唔到
已經預想到巨蛋個日喊到
唔得閒去+冇搶到
已經day2冇yoasobi唔好彩 其實day2先係最難得個場
原本無大假,而家攞無薪假都要去啦,今次唔睇驚以後冇得睇
睇晒兩日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞