[BUNNIES] NewJeans討論區(91) - 0507 MINJI & 0515 HAERIN 生日粗卡 !

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
幫你答
illit = 禮,因為注水變沥
新牛 = 鯨 牛腱子 吳曉梅

唔好問點解
吳曉梅

明明新牛就黎可以登頂,房狗就搞搞震唔識柒搞女團就返屋企啦
illit係抵駡 成員都有份架 唔洗講咩對事唔對人
搶左人地咁多一位 成員冇份享受呢d名利?
呢幾條女如果係三大 根本連出道既機會都冇
唯一稍微打得下既果兩件都係yg同jyp出黎

屌你老味你試下去其他團post講囉 保證屌到上天花板呀
清 你勁眾人皆醉
好型
仲有呀仆你個街明明選秀個時有幾個幾正又有實力應該有出道位
閪比就擺明造馬又黑剪,幾次改賽制
呢樣野之前已經俾人駡緊
事實證明隔離bm就算初期比人睇死 依家風評都反轉
隊垃圾illit憑咩?三大雖然依家唔夠閪比一家獨大 但至少唔會破壞kpop囉
條友擺明有心玩嘢
冇對比冇傷害
BM真係實力派

本來都冇乜話題性
閪比柒咗幾鑊
幫BM做埋勢
牛腱子好撚柒 乜尻嘢
四代有隊本來登咗頂咩?
上個月已經成個kpop都屌緊 你係咪追kpop架
連屌d咩都唔撚知就縮返入你老母個閪啦
抄新牛拉踩新牛都算

你點樣賠返onf個大台初一位俾我呀?7年啦就係俾班你撚樣冚家產搶左,我屌你老母落地獄啦
黎緊tws如果今年拎到年冠kpop就玩撚完架啦
尋日已經超埋泰妍到第三
求下iu生生性性唔好俾水鬼超呀
BM衰係公司度,要師妹打返師姐套舊拳
四代應該仲未有一隊登頂
韓式英文讀音再轉返普通話
好似係
呢個名好on9
twice bp個d係三代?
四代係nj aespa ive呢堆?
如果係既話放心啦四代唔會有登頂團 連唯一可能登頂既nj依家都molamola
而家NJ IVE唔是五代咩
太多團唔識分
聽完呢啲名好撚無語都唔知係大陸狗智商低定係我哋唔理解點樣諗到轉嚟轉去
韓國好似計四代
中國計五代,六代係bm illit個堆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞