[BUNNIES] NewJeans討論區(91) - 0507 MINJI & 0515 HAERIN 生日粗卡 !

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
你第一日睇波 ? 仲買獌
本身諗住馬撚季尾慣性瀨屎,點Q知49000集體玩坦克
可能睇咗反cup再反cup脷嗰場
可能下半場追返球呢
後場啲傳球危危地,有機好似對熱狗嗰場偷到雞
點解會有人買49000
送錢俾狗會不如送俾我
冇理由架
佢咁可愛
19000廢能到
阿狗都廢,扺佢今年無冠
講ball請去ball台
去Ball台講Kpop
https://www.instagram.com/reel/C62q_CCLcE4/
原來係唔知情嘅情況下拍再睇返咁都幾正
睇嚟已經唔係閔媽話事
佢而家隨時連hybe大樓都入唔到
佢都無諗住入啦
240513 Newsen報導

[流行歌星Pharrell Williams將支援NewJeans回歸]

5月13日,據經紀公司ADOR透露,Pharrell Williams參與了NewJeans(Minji、Hanni、Danielle、Haerin、Hyein)日本出道專輯《Supernatural》同名主打歌’Supernatural’的作詞作曲。

‘Supernatural’是一首讓人想起過去的旋律和成員們感性的Vocal絕妙組合的歌曲。ADOR對這首歌解釋說:「在2009年Pharrell Williams與日本歌手Manami合作的’Back of My Mind’中,取材了他獨有的標誌性即興表演和橋段,製作人250以New Jack Swing的風格進行了重新詮釋。」

以熱門歌曲’Happy’而廣爲人知的Pharrell Williams是多次獲得格萊美獎的世界級歌手兼製作人。另外,他還作爲時裝設計師積極活動等,對整個大眾文化產生了很大的影響力。
可唔可以唔好咁癲 賓尼斯會心跳負荷唔嚟

房時爀食屎狗
如果冇咗閔媽,妹豬日子點過
pharrell專心玩音樂啦唔好再搞LV
肥閪仆街死啦 有冇咁憎班妹
原來條友有玩音樂㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞