[BUNNIES] NewJeans討論區(91) - 0507 MINJI & 0515 HAERIN 生日粗卡 !

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
屌你老母hybe
bullshit 認到哂lessex 同佢地私chat
乜撚野on9理由
愚台李知恩個post見到
NewJeans中的一名成員的母親接受了《日刊體育》的電話採訪。擔心給孩子們帶來傷害而小心翼翼的成員的母親A某12日說"是不是因為我們發送了郵件才會發生(接下來)這些事情,心裡非常難受。

好心up,啲家長可能只係簡單單純想個女過得好,可以繼續唱歌跳舞追夢,邊諗到咁多呢啲事
依家捲入呢場商業鬥爭,仲要怪係咪因為自己封email累咗個女,累到newjeans
屌你老母房豬
每日關心房狗幾能時死
死臭閪比不如出嚟回應下
唔係好鍾意抄嘅咩
不如房狗學閔老母咁開記招澄清吖
死肥閪dllm
冇事 遲早都會發生
父母有呢d擔心好正常
要怪就怪死房狗咁撚小氣
不過其實由bts開始佢已經係咁閪
踢舊人搶功勞,對v差別待遇
有冇油王係newjeans fans
出手救佢哋
條狗閪咁仆街
就算冇封email
佢都會照搞鳩新牛
之前orbits都叫Elon Musk救Loona
Elon 救starship
同你連中十次六合彩頭獎差不多機率.
HYBE手揸住BTS =>有資本能力出新團+大製作+全球幅射宣傳力 =>基本上出既新團保二線爭一線 =>韓國唔會有電視台、公司同佢過唔去.
冇左KPOP金身既NewJeans, 面對既客群有幾多鍾意五個年輕既韓國(亞洲)女性?
能夠本地唔受歡迎既海外打出一片天既Dreamcatcher已經係好稀有既組合, 仲要你考慮佢地同NewJeans既風格問題
金將軍射支飛彈去Hybe大樓
只要韓國法律掂唔到嘅國家,應該無問題
朝鮮、伊朗、剛果嗰類
犯慾欣典蒜
違約金幾千億邊個比
房狗幾撚時死
Newjeans喺全世界都累積左唔少fans,呢樣應該唔洗擔心。呢個問題上面最主要既係房狗肯唔肯賣ador,加上一大筆違約金邊個俾,就算賣左 仲俾唔俾繼續用「newjeans」呢個名都係一個問題
玩到歸晒邊 。已經冇可能再有彎轉 。閪比一定唔會放生NJ. 驚比機會你打返轉頭 。一定係留底雪到你完約為止 。
SpaceX’s Starship
名係跟團 。唔係跟公司 。韓國立左新法例 。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞