[買人未呀dllm fsg ] 利物浦 對 賀芬咸 5

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
Lots of cameramen and sky vans camped outside melwood #LFC

Press conference

Pre match?

Post match

應該係for open training
陣間Press con好似係Anfield
琴日邊位ching去灣仔打機

la子
Southampton remain confident that the Van Dijk situation will resolve itself once the transfer window closes. (@JWTelegraph)

With a World Cup looming, Southampton believe that Van Dijk will have to accept the situation. (@JWTelegraph)

Southampton have been tracking Hoedt over many months and regard his arrival as unrelated to Van Dijk. (@JWTelegraph)

荷蘭要打世界杯都好炆水下

100分足球智慧咁差都賣到咁高價
靠身體質素踢右翼衛都唔錯既,但當佢中場組織咁用真係不了

多一個快馬版米拿好洗好用

多隻翼用下都好
唔洗下下靠哂文沙
歐霸個賽程又密
鐵打都唔掂啦

多隻翼用下都好
唔洗下下靠哂文沙
歐霸個賽程又密
鐵打都唔掂啦

ching 中曬point

多隻翼用下都好
唔洗下下靠哂文沙
歐霸個賽程又密
鐵打都唔掂啦

同埋睇好佢岩高普體系
垃圾疤今個轉會仲柒過fsg

VVD 應該冇可能踢番修 出哂statement
希望fsg 落bid 啦 中堅得matip 一個掂

多隻翼用下都好
唔洗下下靠哂文沙
歐霸個賽程又密
鐵打都唔掂啦

同埋睇好佢岩高普體系
WIFI不破

只係因為高普睇人眼光好炸

回想下FSG 轉會組

但成個世界睇岩三個人

但成個世界睇岩三個人

可能係特登

古天奴 應該冇可能踢番利 出哂statement
希望fsg 賣佢 啦 架遊艇差200m先掂

但成個世界睇岩三個人

可能係特登

佢就算睇岩100個人 你又覺得fsg會買咩?

其實如果佢睇人咁準 巴塞下年應該睇住利買邊個就搶邊個

古天奴 應該冇可能踢番利 出哂statement
希望fsg 賣佢 啦 架遊艇差200m先掂

印象中古冇出statement 啊 VVD 寫左成兩頁Letter 話唔想再踢修

但成個世界睇岩三個人

可能係特登

佢就算睇岩100個人 你又覺得fsg會買咩?

其實如果佢睇人咁準 巴塞下年應該睇住利買邊個就搶邊個

多仔件丹比利好似都係廢中係雷恩睇中佢
渣帥輸緊4-2
不過首回合原來贏5-0
渣帥輸緊4-2
不過首回合原來贏5-0

4:3了
渣帥輸緊4-2
不過首回合原來贏5-0

5:0點反勝
想問多最後一次fpl 係咩?
渣帥輸緊4-2
不過首回合原來贏5-0

見到輸4:1嗰時班友踢得好撚hea
點知原來贏5:0
渣帥輸緊4-2
不過首回合原來贏5-0

羅渣不敗兵團
渣帥輸緊4-2
不過首回合原來贏5-0

首回合太顛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞