[買人未呀dllm fsg ] 利物浦 對 賀芬咸 5

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
耿會banner 都燈緊利

利物浦近5場主場歐戰全勝

亨利:老虎 聽講 入到歐聯 vvd就會來
到時侯 就可以幫你分擔下你的職務

老虎:

懦夫準備好讓球了
fsg: u18個挪威新仔咁好波,最已陣,唔使買cm了

邊個

8號

Wilson咁勁都無得上一隊 佢有排等啦
fsg: u18個挪威新仔咁好波,最已陣,唔使買cm了

邊個

8號

Wilson咁勁都無得上一隊 佢有排等啦

謝垃特話上就上啦
UEFA financial fair play rules say you can spend only £28m more than you earn over three years.
PSG on course to spend £400m this summer

條例其實只係比 d 唔願洗錢既老闆用黎做擋箭牌
再講以 psg 為例就算罰佢停一年歐聯都好, 佢分分鐘一鳩洗多 400m 反正都係
然後一年專心拎返個法甲先下年再踢歐聯都未撚瀉 UEFA 啦
傳Kovacic,吹大D呀

Lfc is closely monitor the possibility of landing a great great midfielder on anfield
傳Kovacic,吹大D呀

Lfc is closely monitor the possibility of landing a great great interest on a midfielder on their radar.
Kovacic 黎我同can子退出波台

等睇其他人改名

黎唔黎都退ok?
留意到有班人係到係咁分析買邊個好 個陣應該點
但你地有冇諗過買人係要錢 唔係得個講 日日咁打空炮好咩

Messi 簽到我自爆加直播打丁
UEFA financial fair play rules say you can spend only £28m more than you earn over three years.
PSG on course to spend £400m this summer

條例其實只係比 d 唔願洗錢既老闆用黎做擋箭牌
再講以 psg 為例就算罰佢停一年歐聯都好, 佢分分鐘一鳩洗多 400m 反正都係
然後一年專心拎返個法甲先下年再踢歐聯都未撚瀉 UEFA 啦

佢地班撚屌土豪 咪又係揾啲自己友sponsor填翻個收入

黎唔黎都退ok?

加埋你我退出連登

Messi 簽到我自爆加直播打丁

你都仙遊左 唔好自爆啦
唔撚買啊dllm
1/9前買撚到邊個我炒邊個維基一次啊dllm fsg

中英日文各抄一次

中英日文各抄一次

跟 英文版

中英日文各抄一次

同有真普選去裸跑有咩分別

為不知名google人都去到咁盡

為不知名google人都去到咁盡

啲不知名幼幼wiki都唔會好長姐
"The players are expected to welcome back their teammate with open arms. " #LFC #Coutinho

屌摩領銜迎接屌古歸隊

罷踢25仔 不過其他球員應該容易接受過FANS

黎唔黎都退ok?

加埋你我退出連登

加埋我係咩意思
"The players are expected to welcome back their teammate with open arms. " #LFC #Coutinho

屌摩領銜迎接屌古歸隊

罷踢25仔 不過其他球員應該容易接受過FANS

疤閪佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞